Κοίτα κι εγώ δεν ξέρω πως ακριβώς λύνεται.Αλλά θεωρώ ότι η λογική του βασίζεται σε μια άσκηση που παίρνεις min και max.
Αν δεις στη σελ.4 από τις λυμένες ασκήσεις στις εκτιμήτριες που έχει ανεβάσει ο Φουσκάκης στο σάιτ του.
Αλλά δεν ξέρω αν εμείς πρέπει να πάρουμε την περίπτωση του min ή του max...
Υποθέτω το min (παρανομαστής και θέλουμε μέγιστη πιθανοφανεια)
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
επειδή 0<θ<=χ<απειρο ,αμα φτασουμε στην l(θ) θα υπαρχει κατι nln8 -2Σlnxi an 8ymamai kala. επομενως μπορουμε να φτιαξουμε ενα ποιοτικό σχημα της θ. αλλα λογω εκφωνησης που ειπα παραπανω η εκτιμήτρια θα ειναι η ελαχιστη παρατήρηση χ .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
DimitrisRou αμα υποσχεθεις αιωνια πιστη και αφοσίωση στο MQN θα την ανεβασω εγω
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
ΠΑΙΔΙΑ Σ.Ο.Σ Ο Zagreus εχει κανει λαθος το θεμα μην το διαβασει κανεις
γιατι οταν ο epicas ζηταει αιωνια πιστη την αποκτα.
Oriah Mountain Dreamer
Ρε epica σόρρυ απλά ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν είμαι ακόμα έτοιμος για τέτοιου είδους δέσμευση.. Θέλω να χαρώ λίγο ακόμα τα φοιτητικά μου χρόνια..
DimitrisRou έγραψε:Ρε epica σόρρυ απλά ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν είμαι ακόμα έτοιμος για τέτοιου είδους δέσμευση.. Θέλω να χαρώ λίγο ακόμα τα φοιτητικά μου χρόνια..
Off topic: Μα με το mqn χαιρόμαστε τα φοιτητικά μας χρόνια!Πώς αλλιώς?Άσε τα ψέματα λοιπόν κι ορκίσου...
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Oriah Mountain Dreamer