Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική ΙΙ (2008-09)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εδαφομηχανική ΙΙ (2008-09)
Συμφωνω απολυτα μαζι σου, Su x b εβαλα κι εγω που αντιτιθεται στην ολισθηση....τι συντελεστης ολισθησης σου βγηκε θυμασαι???συντελεστης ανατροπης θυμασαι???
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Εγώ ήμουν στην περίφημη ομάδα Coulomb. Πάλαιψα το 1ο(Coulomb) και το οριακό φορτίο θεμελίου (το α ερώτημα) αλλά παίζει να είναι και όλα λάθος, δεν έγραψα σχεδόν τίποτε στο δοκίμιο με τη ροή-εγώ αυτό θεωρώ πιο κουλό.. (πως λύνεται αυτό άραγες). Το θεωρητικό της ροής, όντως το είχε ο Γκαζέτας στις σημειώσεις του μαθήματος (και παλαιότερων χρονιών) αλλά δεν το είχα διαβάσει... Το 5ο, παρότι περίμενα να μας βάλει μία "αδρή σχεδίαση" δεν περίμενα κάτι τόσο περίεργο... Anyway, καλό σεπτέμβριο μάλλον...
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
Οταν σου δινει Su σημαινει οτι εχεις αστραγγιστες συνθηκες αρα παιρνεις φ=0woody_alex έγραψε:ρε παιδια τι φ βαλατε για την ολισθηση ??? αφου δε μας εδινε τπτ . μονο Su . su επι b η δυναμη που αντιτιθεται στην ολισθηση
+1akrovolistos έγραψε:Anyway, καλό σεπτέμβριο μάλλον...
42
Ναι παίρνεις φ=0, αλλά όμως τότε το tanφ δεν βγαίνει 0 στον τύπο που χρειάζεσαι (στον αριθμητη)???Οπότε τότε παίρνεις Su χ b για να σου βγει...
Πιστεύω ότι όσοι παρακολουθούσαν συστηματικά Γκαζέτα, είχαν λίγο πολύ μια ιδέα για τα "απλούστατα θέματα".(ggm)
Το θεμα είναι οτι δεν είχαν ολοι τη δυνατοτητα να παρακολουθουν το μαθημα...συνεπως ή βγαζεις ασκήσεις σύμφωνες με το μάθημα του Γκαζετα ή βάζεις ασκήσεις στο τέλος σαν του Τσάμη και μερικες δικες σου θεωρητικές...βαρεθηκα πια να βλέπω θέματα ασχετα με αυτά που διαβαζω....
Το θεμα είναι οτι δεν είχαν ολοι τη δυνατοτητα να παρακολουθουν το μαθημα...συνεπως ή βγαζεις ασκήσεις σύμφωνες με το μάθημα του Γκαζετα ή βάζεις ασκήσεις στο τέλος σαν του Τσάμη και μερικες δικες σου θεωρητικές...βαρεθηκα πια να βλέπω θέματα ασχετα με αυτά που διαβαζω....
-
woody_alex
- Έτος εισαγωγής: 2005
μου βγηκαν ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ συντελεστες . δε θυμαμαι ακριβως αλλα 17 εως 27 . καπου εκει μεσαgiant7 έγραψε:Συμφωνω απολυτα μαζι σου, Su x b εβαλα κι εγω που αντιτιθεται στην ολισθηση....τι συντελεστης ολισθησης σου βγηκε θυμασαι???συντελεστης ανατροπης θυμασαι???
μπορει και ο ανατροπης καπου στο 7-8 δε θυμαμαι ειλικρινα γτ ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ επαναλαμβανω χαχαχαχαχα
και να σκεφτεί κανείς ότι οι καθηγητές που δίδασκαν το μάθημα είναι 2. θεωρώ λάθος τον τρόπο διδασκαλίας της εδαφομηχανικής 2 καθώς και τον συντελεστή βαρύτητας που έχει η πρόοδος στην τελική βαθμολογία.
-
sonofthunder
Ρε παίδες αστε το κωλομαθημα και κοιτξτε τα υπολοιπα. Παντως και στο Σεπτεμβρη που κοιταξα απο το προτεινομενο προγραμμα ολα μπουλουκι τα έχουν. Κλασσικα!!
και κλασικά το "κωλομάθημα" τον σεπτέμβριο περνιέται πιο δύσκολα..
Παιδιά μήπως ξέρετε την ύλη του μαθήματος απο το βιβλίο του κ.Καββαδα;Υπάρχουν παλιά θέματα όπως στην εδαφομηχανική Ι;
ευχαριστώ
ευχαριστώ