Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
Μπορείς να δώσεις για βελτίωση μάθημα στο οποίο έχεις 10 ή σε βγάζουν αυτόματα από τον κατάλογο των εξεταζομένων;
- Becoming_I
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Αυτήν την απορία είχα και εγώ αλλά υπάρχει και αυτή η ιστορία. Ο θρύλος λέει ότι κάποτε κατέβηκε ένας ΜτΡ να "βελτιώσει" το 10 . Ο λόγος της βελτίωσης λέει ο θρύλος ήταν ότι ήθελε να πάρει 10 με δυσκολότερα θέματα. Προφανώς μου το μετέφεραν άλλοι και δεν ξέρω αν ισχύει αλλά ομολογουμένως η όλη ιστορία κινείται στα πλαίσια του αστικού μύθου.Zagreus έγραψε:Μπορείς να δώσεις για βελτίωση μάθημα στο οποίο έχεις 10 ή σε βγάζουν αυτόματα από τον κατάλογο των εξεταζομένων;
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
Πω πω ψοφάω για τέτοιες ιστορίες . . .Becoming_I έγραψε:Αυτήν την απορία είχα και εγώ αλλά υπάρχει και αυτή η ιστορία. Ο θρύλος λέει ότι κάποτε κατέβηκε ένας ΜτΡ να "βελτιώσει" το 10 . Ο λόγος της βελτίωσης λέει ο θρύλος ήταν ότι ήθελε να πάρει 10 με δυσκολότερα θέματα. Προφανώς μου το μετέφεραν άλλοι και δεν ξέρω αν ισχύει αλλά ομολογουμένως η όλη ιστορία κινείται στα πλαίσια του αστικού μύθου.Zagreus έγραψε:Μπορείς να δώσεις για βελτίωση μάθημα στο οποίο έχεις 10 ή σε βγάζουν αυτόματα από τον κατάλογο των εξεταζομένων;

Η ιστορία είναι σχεδόν αληθινή. Κατέβηκε για 10 από 9, αλλά το 9 είχε ήδη γίνει 10 μετά από την προβολή γραπτών, χωρίς να το δει στο αρχείο ...Becoming_I έγραψε:Αυτήν την απορία είχα και εγώ αλλά υπάρχει και αυτή η ιστορία. Ο θρύλος λέει ότι κάποτε κατέβηκε ένας ΜτΡ να "βελτιώσει" το 10 . Ο λόγος της βελτίωσης λέει ο θρύλος ήταν ότι ήθελε να πάρει 10 με δυσκολότερα θέματα. Προφανώς μου το μετέφεραν άλλοι και δεν ξέρω αν ισχύει αλλά ομολογουμένως η όλη ιστορία κινείται στα πλαίσια του αστικού μύθου.Zagreus έγραψε:Μπορείς να δώσεις για βελτίωση μάθημα στο οποίο έχεις 10 ή σε βγάζουν αυτόματα από τον κατάλογο των εξεταζομένων;
Ας σημειωθεί εδώ, ότι συζητάται πρόταση α) Για 5 ή "κόπηκες" σε όλες τις εξεταστικές μετά την 1η εξέταση που έδωσες ( π.χ. αν δεν κατέβεις κανονική η επαναληπτική μετράει για 1η, εάν κοπείς στο 4ο από κει και μετά είναι 5/"κ")
και β) στη βελτίωση "ότι πάρεις" δηλαδή μπορεί και λιγότερο, μορεί και "κ".
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
- ScepticEngineer
- Έτος εισαγωγής: 2011
Η γραμματει λειτουργει τα Σαββατα; Και πιο συγκεκριμενα υπαρχει τα Σαββατα η λεγομενη εξυπηρετηση κοινου τις γνωστες ωρες (11:00-13:00);
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted
This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted
Ohh it tears me and I bleed…” Spoiler: showBleeding Me
This thorn in my side
Δε λειτουργεί Σάββατα.ScepticEngineer έγραψε:Η γραμματει λειτουργει τα Σαββατα; Και πιο συγκεκριμενα υπαρχει τα Σαββατα η λεγομενη εξυπηρετηση κοινου τις γνωστες ωρες (11:00-13:00);
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
- ScepticEngineer
- Έτος εισαγωγής: 2011
ΕυχαριστωJiggly έγραψε:Δε λειτουργεί Σάββατα.ScepticEngineer έγραψε:Η γραμματει λειτουργει τα Σαββατα; Και πιο συγκεκριμενα υπαρχει τα Σαββατα η λεγομενη εξυπηρετηση κοινου τις γνωστες ωρες (11:00-13:00);
“I’m sowing the seeds,
This thorn in my side
This thorn in my side
-
kostas12121121221
neaoktana έγραψε:Η ιστορία είναι σχεδόν αληθινή. Κατέβηκε για 10 από 9, αλλά το 9 είχε ήδη γίνει 10 μετά από την προβολή γραπτών, χωρίς να το δει στο αρχείο ...Becoming_I έγραψε:Αυτήν την απορία είχα και εγώ αλλά υπάρχει και αυτή η ιστορία. Ο θρύλος λέει ότι κάποτε κατέβηκε ένας ΜτΡ να "βελτιώσει" το 10 . Ο λόγος της βελτίωσης λέει ο θρύλος ήταν ότι ήθελε να πάρει 10 με δυσκολότερα θέματα. Προφανώς μου το μετέφεραν άλλοι και δεν ξέρω αν ισχύει αλλά ομολογουμένως η όλη ιστορία κινείται στα πλαίσια του αστικού μύθου.Zagreus έγραψε:Μπορείς να δώσεις για βελτίωση μάθημα στο οποίο έχεις 10 ή σε βγάζουν αυτόματα από τον κατάλογο των εξεταζομένων;
Ας σημειωθεί εδώ, ότι συζητάται πρόταση α) Για 5 ή "κόπηκες" σε όλες τις εξεταστικές μετά την 1η εξέταση που έδωσες ( π.χ. αν δεν κατέβεις κανονική η επαναληπτική μετράει για 1η, εάν κοπείς στο 4ο από κει και μετά είναι 5/"κ")
και β) στη βελτίωση "ότι πάρεις" δηλαδή μπορεί και λιγότερο, μορεί και "κ".
Δηλαδή αν εγώ δεν κατέβω να γράψω καθόλου το μάθημα και πάω μετά από δυο χρόνια να το γράψω θα θεωρείται πρώτη φορά ή θα πηγαίνω για 5 ?
Όποτε πας θα θεωρείται 1η,
ΑΛΛΑ, στο ενδιάμεσο δε θα μπορείς να εγγραφείς στα επόμενα μαθήματα της αλυσσίδας π.χ.
Α) ΜτΡ (4) - ΕφΥδρ και ΤεχνΥδρ (5) - ΑΣΥΕ (6)
Β) ΜτΡ(4) - ΕφΥδρ(5) - Ποταμάκια (7 υδρ)
Γ) ΜτΡ(4) - ΕφΥδρ(5) - ΥπογΝερ (8 υδρ)
ΑΛΛΑ, στο ενδιάμεσο δε θα μπορείς να εγγραφείς στα επόμενα μαθήματα της αλυσσίδας π.χ.
Α) ΜτΡ (4) - ΕφΥδρ και ΤεχνΥδρ (5) - ΑΣΥΕ (6)
Β) ΜτΡ(4) - ΕφΥδρ(5) - Ποταμάκια (7 υδρ)
Γ) ΜτΡ(4) - ΕφΥδρ(5) - ΥπογΝερ (8 υδρ)
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
από ποιόν ακριβώς συζητιούνται οι αλυσίδες; Οι προτάσεις για την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση να είναι δημόσιες για να γίνονται και δημόσιες αντιπαραθέσεις. Αν θέλετε να δείτε πως εξελίσσεται μια σχολή με αλυσίδες μπορείτε να πάρετε το παράδειγμα των Δικτύων του Παν.Θεσσαλίας. Με τον επιστημονισμό και τις ίδιες αναμασημένες προτάσεις απορώ ακόμα πως πείθεστε και οι ίδιοι οι «αναδιαρθρωτές».
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..