Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μαθηματική Ανάλυση II (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μαθηματική Ανάλυση II (2013-14)
Ναι. Αλλά μπερδεύτηκα! Συγγνώμη!
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!
οκ!edchar έγραψε:Ναι. Αλλά μπερδεύτηκα! Συγγνώμη!
Κανονική 2012-2013, το 1γ, ξέρει κανείς πως λύνεται? Ευχαριστώ!
edchar έγραψε:Ναι. Αλλά μπερδεύτηκα! Συγγνώμη!
Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...
θα βρείς το gradg=(gx,gy,gz) της g(x,y,z)=f(x,y,z)-2 και θα θεωρήσεις το ΟΜ διάνυσμα που Μ(x,y,z) τυχαίο σημείο του επιπέδου. Το gradg είναι κάθετο στο OM οπότε έχουν εσωτερικό γινόμενο μηδέν... Η εξίσωση που προκύπτει είναι το επίπεδο.
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!
Ευχαριστώ!!!edchar έγραψε:θα βρείς το gradg=(gx,gy,gz) της g(x,y,z)=f(x,y,z)-2 και θα θεωρήσεις το ΟΜ διάνυσμα που Μ(x,y,z) τυχαίο σημείο του επιπέδου. Το gradg είναι κάθετο στο OM οπότε έχουν εσωτερικό γινόμενο μηδέν... Η εξίσωση που προκύπτει είναι το επίπεδο.
Οταν ζηταει το εκατοστιαιο σχετικο σφαλμα στον υπολογισμο της τιμης μιας συναρτησης τι κανουμε?Στον γκαρουτσο χρησιμοποιειται το ολικο διαφορικο της συναρτησης αλλα πουθενα δε μιλαει για εκατοστιαιο...!
γιαούρτι με κέτσαπ
@gousia Αν κανω λαθος διορθωστε με, αλλα εκατοστιαιο νομιζω εννοει με προσεγγιση εκατοστου, πχ 0.02.
Οχι?
Οχι?
Δεν εχω ιδεα...Ειναι σε παλιοτερα θεματα παντως.Αν καποιος μεγαλυτερος θυμαται ή καποιος μικρος ακουσε κατι στις παραδοσεις ας βοηθησει.Aionios13 έγραψε:@gousia Αν κανω λαθος διορθωστε με, αλλα εκατοστιαιο νομιζω εννοει με προσεγγιση εκατοστου, πχ 0.02.
Οχι?
γιαούρτι με κέτσαπ
Στο θέμα 2 επαναληπτικής του 14 , στο α βρήκε κανείς κρίσιμα σημεία που να είναι θέσεις τοπικών ακροτάτων γιατί εγω δεν βρήκα και στο β βρήκα τοπικό μέγιστο -1 στη θέση (1,-1)
Αν μπορούσε κάποιος να το επαληθέυσει θα ήταν καλή φάση.
Αν μπορούσε κάποιος να το επαληθέυσει θα ήταν καλή φάση.