Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Δομικές Μηχανές & Κατασκευαστικές Μέθοδοι (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
Re: Δομικές Μηχανές & Κατασκευαστικές Μέθοδοι (2013-14)
Παιδια ξέρει κανείς πότε και γιατί χρησιμοποιούμε Silos στο ΣΠΑΥ;;
Θεμα 5ο κανονικης 13-14 ξερει κανεις που μπορω να βρω λυση??
Είναι από τις σημειώσεις παραγωγής σκυροδέματος που υπάρχουν στο mycourses,σχεδόν αυτούσια άσκηση...elokarta έγραψε:Θεμα 5ο κανονικης 13-14 ξερει κανεις που μπορω να βρω λυση??
Απλά δυστυχώς,δεν έβαζε ποτέ οπότε δεν το είχαμε διαβάσει οι πιο πολλοί.
http://mycourses.ntua.gr/courses/CIVIL1 ... %EF%E4.PDF σελ.9 του pdf
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
-
markos2175
- Έτος εισαγωγής: 2010
Δεν μου ανοιγει...ανοιξε σε καποιομ αλλο...?
mycourses-->δομικές μηχανές-->έγγραφα-->e-σημειωσεις-->παραγωγή σκυροδέματος--> σελ.9markos2175 έγραψε:Δεν μου ανοιγει...ανοιξε σε καποιομ αλλο...?
Όταν σε μια βαθμίδα η ποσότητα εντός περιοχής που προέκυψε,αθροιζόμενη με την ποσότητα που υπάρχει ήδη στην αποθήκη για αυτή τη βαθμίδα,ξεπερνά την ποσότητα που έχει υπολογιστεί στην ανεκτή περιοχή της συγκεκριμένης βαθμίδας τότε είναι απαραίτητη η χρήση των silos.anddranas έγραψε:Παιδια ξέρει κανείς πότε και γιατί χρησιμοποιούμε Silos στο ΣΠΑΥ;;
Έτσι ''μοιράζουμε'' της ποσότητα που υπολογίσαμε εντός περιοχής,ώστε όσο ''χωράει''-επιτρέπει η ανεκτή περιοχή,πάει στην αποθήκη,και το υπόλοιπο που το ξεπερνά,συνεχίζει στις παρακάτω βαθμίδες.
Spoiler: showΣκέψου απλά,σαν να έχεις να γεμίσεις πχ ένα κουτί,συγκεκριμένου μεγέθους.Γεμίζεις,γεμίζεις και φτάνεις σε κάποιο σημείο που δε χωράει όλο το υλικό που έχεις.Βάζεις όσο χωράει και το υπόλοιπο το ''αφήνεις'' να το χωρέσεις σε άλλο κουτί...-εντάξει λίγο fail παράδειγμα-
χαχα εντάξει καλύφθηκα πλήρως Jiggly ευχαριστω!!Jiggly έγραψε:Όταν σε μια βαθμίδα η ποσότητα εντός περιοχής που προέκυψε,αθροιζόμενη με την ποσότητα που υπάρχει ήδη στην αποθήκη για αυτή τη βαθμίδα,ξεπερνά την ποσότητα που έχει υπολογιστεί στην ανεκτή περιοχή της συγκεκριμένης βαθμίδας τότε είναι απαραίτητη η χρήση των silos.anddranas έγραψε:Παιδια ξέρει κανείς πότε και γιατί χρησιμοποιούμε Silos στο ΣΠΑΥ;;
Έτσι ''μοιράζουμε'' της ποσότητα που υπολογίσαμε εντός περιοχής,ώστε όσο ''χωράει''-επιτρέπει η ανεκτή περιοχή,πάει στην αποθήκη,και το υπόλοιπο που το ξεπερνά,συνεχίζει στις παρακάτω βαθμίδες.
Spoiler: showΣκέψου απλά,σαν να έχεις να γεμίσεις πχ ένα κουτί,συγκεκριμένου μεγέθους.Γεμίζεις,γεμίζεις και φτάνεις σε κάποιο σημείο που δε χωράει όλο το υλικό που έχεις.Βάζεις όσο χωράει και το υπόλοιπο το ''αφήνεις'' να το χωρέσεις σε άλλο κουτί...-εντάξει λίγο fail παράδειγμα-
Για τις ασκήσεις λειτουργικής ανάλυσης, είναι εντός όλοι οι συνδυασμοί? Επιμένουν σε κάποιον συγκεκριμένο?