Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πρόγραμμα Χειμερινών Μαθημάτων 2014-15
Συντονιστής: University Editors
Πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου
Ξέρει κανείς τίποτα για το φετινό πρόγραμμα του χειμερινού εξαμήνου?
Re: Πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου
Ναι αλλα το κρατάμε μυστικό...teo_27 έγραψε:Ξέρει κανείς τίποτα για το φετινό πρόγραμμα του χειμερινού εξαμήνου?
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Re: Πρόγραμμα Χειμερινών Μαθημάτων 2014-15
αυτο το πραγμα που περιμενεις να πας 4ο ετος και να ξεκινάνε τα μαθηματα πιο αργα... και τελικα τα μαθηματα παλι ξεκινάνε στις 8:30 ποτε δεν θα το χωνέψω ..
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
epicas έγραψε:αυτο το πραγμα που περιμενεις να πας 4ο ετος και να ξεκινάνε τα μαθηματα πιο αργα... και τελικα τα μαθηματα παλι ξεκινάνε στις 8:30 ποτε δεν θα το χωνέψω ..
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
- πάστα φλώρα
Δεν εχει γινει καποια ανακοινωση για ημεριδα ενημερωσης περί κατευθυνσεων του 7ου εξαμηνου. μηπως θα επρεπε να μαζευτει το 4ο (πλέον) ετος να ζητησει καποια ενημερωση? γιατι παμε σχεδον στα τυφλα και μεθαυριο ξεκιναμε.. 
Προσωπικα εστειλα mail στη γραμματεια.. Αλλα υποθετω οτι αν δουν μονο ενα ατομο,δν θα μπουν καν στον κοπο να το κοιταξουν το ζητημα..
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

ενω ξερω εγω εαν ειχες τον καθε υπεύθυνο της κατεύθυνσης να σου λεω πως η δικια μας ειναι η καλυτερη γι'αυτο αυτο και αυτο θα ηταν καλυτερα ?πάστα φλώρα έγραψε:Δεν εχει γινει καποια ανακοινωση για ημεριδα ενημερωσης περί κατευθυνσεων του 7ου εξαμηνου. μηπως θα επρεπε να μαζευτει το 4ο (πλέον) ετος να ζητησει καποια ενημερωση? γιατι παμε σχεδον στα τυφλα και μεθαυριο ξεκιναμε..
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
Ε δεν νομίζω..ειναι ξεκάθαρο λάθος! Τόση άγνοια λες;geocho έγραψε:Προσωπικα εστειλα mail στη γραμματεια.. Αλλα υποθετω οτι αν δουν μονο ενα ατομο,δν θα μπουν καν στον κοπο να το κοιταξουν το ζητημα..
Can't change anyone but yourself....
-
xristina_da
- Έτος εισαγωγής: 2009
Συνήθως την 1η βδομάδα μαθημάτων που φαίνεται περίπου ο αριθμός των ατόμων που θα παρακολουθούν κάθε μάθημα,γίνεται μια συζήτηση στην τάξη και οι ώρες αλλάζουν,ώστε οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι φοιτητές να μην έχουν άλλο μάθημα παράλληλα.. Οπότε μην αγχώνεστε!!