“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
ειναι καλος καθηγητης αλλα τα θεματα που θα πεσουν καμια σχεση με αυτα που θα σας διδάξει ..
σε αντίθεση με το 1ο τμημα στο οποια βαζει πραγματα που λεει μεσα στο μαθημα .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Επειδη συνήθως τα θέματα που μπαίνουν στην κανονική τα βάζει ο Μπουκοβαλας,καλο ειναι όσοι παρακολουθούν στον Καββαδα κ θέλουν να μπαίνουν σ αυτόν (εχει πολλές γνώσεις κ σου δίνει ωραια εποπτεία με τις ιστοριούλες του),καλο ειναι να πάρουν σημειώσεις κ απ το 1ο τμημα για να δουν πού δίνει βάση ο μπουκ κ να ναι καλυμμένοι.Προσοχη ιδιαίτερη στις προόδους του
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος από αυτούς που παρακολουθούν το μάθημα στο 2ο τμήμα ποιες ασκήσεις είναι για παράδοση και για πότε?Ρωτάω επειδή στο mycourses έχει link για υποβολή εργασίας σε διάφορες ασκήσεις και γραφει κατι ημερομηνιες το Δεκεμβρη και εχω μπερδευτει!!
Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος, δεν έχει ειπωθεί κάτι ακόμα για παράδοση εργασιών. Στις ασκήσεις του ενός τμήματος οι διδάσκοντες είπαν ότι θα δοθεί σειρά ασκήσεων την επόμενη εβδομάδα.