Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος, δεν έχει ειπωθεί κάτι ακόμα για παράδοση εργασιών. Στις ασκήσεις του ενός τμήματος οι διδάσκοντες είπαν ότι θα δοθεί σειρά ασκήσεων την επόμενη εβδομάδα.
Οι σημειώσεις του Μπουκοβάλα,από τις διαλέξεις του μαθήματος,όπως υπάρχουν στο site του,δίνονται κάποια στιγμή τυπωμένες από το Θωμαΐδειο (όπως πχ στη γεωλογία,1ου έτους) ή όχι?
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Δεν δίνονται...
Δίνονται μόνο αυτές του Καββαδά.
Θεωρώ πως είναι καλό να διαβάσετε και από τις 2 πάντως (απλά του Μπουκοβάλα είναι πιο αναλυτικές και πιο...εις βάθος από ότι του Καββαδά-σε κάποια σημεία)
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Μετά από επικοινωνία με τον κύριο Μπουκοβάλα, σχετικά με την βαρύτητα των προόδων μου παρέθεσε τα εξής : ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ, ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΩΝ 3 ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΔΗΛΑΔΗ 45-50%).
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer