Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Lost and Found
Συντονιστής: University Editors
-
TrexoKaiDenFtano
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Lost and Found
Σήμερα μετά την εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών βρέθηκε στο αμφιθέατρο τσάντα με παπούτσια. Ο ενδιαφερόμενος/η με πμ
- smari
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Σήμερα στο αμφιθέατρο 1-2, μετά το τέλος της υποδοχής πρωτοετών, βρέθηκαν, στις μεσαίες θέσεις, λευκά ακουστικά, μάλλον από i-phone. O ενδιαφερόμενος ας στείλει pm
Όλοι οι μηχανισμοί έχουν τριβές. Το θέμα είναι να μην αποκτούν οι τριβές, μηχανισμό.
-
batistuldo
- Έτος εισαγωγής: 2001
Μια μπλουζα και ενα πατελονακι και συμπληρωθηκε το σετ.. Ξεχασιαρικη η νεα γενια, ελπιζω το πασοκ να μην το ξεχασουν.
Χάθηκαν χθες (είτε στο κυλικείο είτε στο αμφιθέατρο αντισεισμικής) μαύρα γυαλιά ήλιου. Αν τα βρει κάποιος ας επικοινωνήσει με προσωπικό μήνυμα..
-
mariatsiou
- Έτος εισαγωγής: 2010
Καλησπέρα....χάθηκε στα σκαλια έξω απο το αμφιθεατρο ενα πορτοφόλι χρωματος μπλε γύρω στη 13.30..!παρακαλώ αν κάποιος το εχει βρει να το παραδώσει στη γραμματεια ή στο θυρωρειο ή απλά ν μου στείλει ενα π.μ......ευχαριστω πολυ..!
- smari
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Βρέθηκε, σήμερα κατά τις 13:30 στα σκαλάκια έξω από το αμφιθέατρο, πορτοφόλι μπλε με ταυτότητα και πάσο. Η κοπέλα που το έχασε ας επικοινωνήσει
Όλοι οι μηχανισμοί έχουν τριβές. Το θέμα είναι να μην αποκτούν οι τριβές, μηχανισμό.
Βρεθηκαν κλειδια αυτοκινήτου στην αιθουσα 3,οπου γινοταν στατικη 2.
Όποιος τα εχασε ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ.
Όποιος τα εχασε ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
σημερα κατα τις 4-5 ξεχασα ενα μαυρο μπουφαν στον οροφο του κυλικειου.. σε μια τσεπη τυχαινει να βρισκεται κ η ταυτοτητα μου..! σε περιπτωση που καποιος βρηκε κατι ας στειλει πμ.! θενξ
Σήμερα το μεσημέρι χάθηκαν μαύρα γυαλιά ηλίου RayBan. Βρισκόντουσαν σε λευκή θήκη. Τα γυαλιά είναι παιδικού μεγέθους και μυωπικά.
Σε περίπτωση που βρέθηκαν από κάποιον παρακαλώ πολύ ας επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ
Σε περίπτωση που βρέθηκαν από κάποιον παρακαλώ πολύ ας επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ
Εχθές, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου κατά τις 11,30 με 12,00 ξέχασα την ομπρέλα μου στον διάδρομο του Α΄ορόφου, στα καθίσματα που βρίσκονται έξω από την αίθουσα 3.
Είναι μεγάλη, με ξύλινο χερούλι και με έντονα χρώματα.
Όποιος την βρήκε, ας μου στείλει μήνυμα.
Είναι μεγάλη, με ξύλινο χερούλι και με έντονα χρώματα.
Όποιος την βρήκε, ας μου στείλει μήνυμα.