ps179 έγραψε:Για την ακρίβεια συζητήθηκαν τα αποτελέσματα του τρίτου τεστ (χωρίς βαθμολογική αξία) που προέκυψαν για τις διάφορες τιμές του πλάτους b. Η άσκηση που επιλύθηκε στην τάξη είναι η άσκηση 1 που υπάρχει λυμένη στο mycourses.
Σωστή η ps179! Σ ευχαριστώ για την επισήμανση!
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Κανονικά είμαι τμήμα Χρονόπουλου, αλλά έχω παρακολουθήσει 2 φορές Τρέζο και μου φαίνεται πολύ καλός ο τρόπος που έχει οργανώσει το μάθημα. Ως εκ τούτου λέω να παρακολουθώ εκεί. Έλα όμως που ο Χρονόπουλος βάζει Ασκήσεις (διαφορετικές από του Τρέζου), ενώ και την εξέταση Θέματος λογικά θα μου την κάνει εκείνος. Είναι αυτοκτονία να παρακολουθώ λοιπόν υπό αυτές τις συνθήκες στο άλλο τμήμα?
Ο κ. Τρεζος θεωρω οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους καθηγητες. Τουλαχιστον εγω αυτην την εντυπωση εχω μετα απο συνεχη παρακολουθηση στο μπετο 1. Αν θες οχι απλα να μαθεις να λυνεις μια ασκηση αλλα να κατανοησεις πολλες εννοιες κ να σου αρεσει το μαθημα, μπες στο 2ο τμημα..
Θα συμφωνήσω...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Δόθηκε μια άσκηση στα τάξη η οποία θα ανέβαινε στο mycources ολοκληρωμένη με τα υπόλοιπα στοιχεία της(π.χ. διαστάσεις φορέα)
Την έχει βρει κάποιος; (τμ. Χρονόπουλου)