Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
Ξέρει κάποιος αν το sofistik είναι συμβατό με Macbook η έστω με windows vm ware ?
- journeyman
- Έτος εισαγωγής: 2009
Ευχαριστώωωωili@ έγραψε:Στην Αίτηση Έκδοσης Πιστοποιητικών Προπτυχιακών Φοιτητών (δες εδώ: http://www.civil.ntua.gr/info/docs/typcert/) υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις έκδοση "Πιστοποιητικού Γνώσης Η/Υ", όπου αναφέρονται όλα τα μαθήματα που έχουν άμεση και έμμεση σχέση με υπολογιστές.journeyman έγραψε:Ξέρει κανείς αν χορηγείται από τη σχολή κάποια βεβαίωση για γνώση πληροφορικής με βάση τα μαθήματα που έχουμε?
Music washes away from the soul the dust of everyday life
γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω πού αλλού κολλάει...
υπάρχει κάποιος που να μην μπορεί να μπει στα στοιχεία φοιτητών εδώ και καμιά εβδομάδα ή είμαι η μοναδική περίπτωση?
υπάρχει κάποιος που να μην μπορεί να μπει στα στοιχεία φοιτητών εδώ και καμιά εβδομάδα ή είμαι η μοναδική περίπτωση?
"Αν δεν κοιτας εκει που θες να πας, θα πας εκει που κοιτας" Δ.Α.Κ.
εγω! Να κάνουμε παρεα αμα θες!k.a. έγραψε:γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω πού αλλού κολλάει...
-
dionikkwna
- Έτος εισαγωγής: 2008
Ακου την λυση...Πατα να μπεις. Πηγαινε βάλε καμια ταινία.Γυρω στο μισάωρο,σήκω και λογικά θα σου χει πετάξει την κάρτα να βάλεις στοιχεία.Βαλτα,συνέχισε το εργο σου.Σε κανα μισάωρο πάλι,ξαναπήγαινε,θα σε έχει βάλει στη σελίδα pου κάνεις "επιβεβεβαίωση των στοιχείων".Κανα μισαωρακι παλι, διαλεγεις μαθηματα ,ξανα αναμονη κτλ..γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω πού αλλού κολλάει...
Σημερα αυτη η διαδικασια μου πήρε 3 ωρες.Υπομονή,δουλευει όμως κανονικά.
Κατι πρεπει να γίνει πάντως με αυτό το άθλιο σύστημα.
dionikkwna έγραψε:Ακου την λυση...Πατα να μπεις. Πηγαινε βάλε καμια ταινία.Γυρω στο μισάωρο,σήκω και λογικά θα σου χει πετάξει την κάρτα να βάλεις στοιχεία.Βαλτα,συνέχισε το εργο σου.Σε κανα μισάωρο πάλι,ξαναπήγαινε,θα σε έχει βάλει στη σελίδα pου κάνεις "επιβεβεβαίωση των στοιχείων".Κανα μισαωρακι παλι, διαλεγεις μαθηματα ,ξανα αναμονη κτλ..γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω πού αλλού κολλάει...
Σημερα αυτη η διαδικασια μου πήρε 3 ωρες.Υπομονή,δουλευει όμως κανονικά.![]()
Κατι πρεπει να γίνει πάντως με αυτό το άθλιο σύστημα.
καμιά καλή πρόταση για ταινία?
"Αν δεν κοιτας εκει που θες να πας, θα πας εκει που κοιτας" Δ.Α.Κ.
Υπάρχει κάποιος τρόπος στα smartphone τύπου galaxy samsung να λειτουργεί η αφύπνηση και όταν είναι κλειστό το κινητό?
Hint: Οποιαδήποτε τρολλιά περί καπιταλιστικής αναφοράς δεκτή
Γνωρίζει κάποιος τι παίζει από εκδηλώσεις/συναυλίες το Σαββατοκύριακο στο Πολυτεχνείο?
Υπάρχει κάπου πρόγραμμα?
Υπάρχει κάπου πρόγραμμα?
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Οχι κανενας (μονο το HTC One - παλιοκαπιταλα)andskia έγραψε:Υπάρχει κάποιος τρόπος στα smartphone τύπου galaxy samsung να λειτουργεί η αφύπνηση και όταν είναι κλειστό το κινητό?
Τωρα που ειναι και οι μερες τετοιες...Θα ηθελα να απαντησει καποιος της "ενωτικης αριστερας" αν η χουντα ηταν αμερικανοφερτη ή αν εστω ενας απο τους βασικοτερους λογους που κατελαβε την εξουσια ο Παπαδοπουλος ηταν η υποταγη της Ελλαδας στον αμερικανικο ιμπεριαλισμο.(Εγω νομιζα οτι η απαντηση ηταν προφανης,αλλα μαλλον δεν ειναι...)
γιαούρτι με κέτσαπ