Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Διαχείριση Τεχνικών Έργων (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Διαχείριση Τεχνικών Έργων (2014-15)
Υπάρχει κάποιος που να έχει λύσει τις ασκήσεις που έχουμε για παράδοση;
Στην ασκηση με το MPM, στο διαγραμμα GANTT πως απεικονιζω την κρισιμη διαδρομη?
Ξέρει κανείς πώς αξιοποιώ το δεδομένο της εργοδοτικής εισφορας στην ασκηση 1? είναι κ καλα τ ασφελιστρα τ εργαζομένου!
το ποσοστο 80% σημαίνει ότι ο εργοδότης πληρώνει πχ τον εργαζόμενο 100 ευρω και επιπλεον καταβαλλει 80 ευρω στ ταμειο ασφαλισης??? δεν είναι λίγο μεγάλο ποσό???

το ποσοστο 80% σημαίνει ότι ο εργοδότης πληρώνει πχ τον εργαζόμενο 100 ευρω και επιπλεον καταβαλλει 80 ευρω στ ταμειο ασφαλισης??? δεν είναι λίγο μεγάλο ποσό???
Ο ΚΟΥΦΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ...
Ναι, αυτό σημαίνει! σκέφτηκα ότι είναι πολύ μεγάλο , αλλά ρώτησα τον Καθηγητή χθες , και επιβεβαίωσε.cv_vd έγραψε:Ξέρει κανείς πώς αξιοποιώ το δεδομένο της εργοδοτικής εισφορας στην ασκηση 1? είναι κ καλα τ ασφελιστρα τ εργαζομένου!
το ποσοστο 80% σημαίνει ότι ο εργοδότης πληρώνει πχ τον εργαζόμενο 100 ευρω και επιπλεον καταβαλλει 80 ευρω στ ταμειο ασφαλισης??? δεν είναι λίγο μεγάλο ποσό???![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς η Άσκηση δεν διαφέρει από την (άθλια) πραγματικότητα.
Στην Ελλάδα οι ασφαλιστικές εισφορές είναι στα ύψη και η ασφαλιστική ανταπόδοση στο βόθρο...
Στην Ελλάδα οι ασφαλιστικές εισφορές είναι στα ύψη και η ασφαλιστική ανταπόδοση στο βόθρο...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
καλησπέρα!αναφέρεται στο πρόγραμμα του μαθήματος προφορική εξέταση γι αυτήν την Παρασκευή.Μήπως γνωρίζει κάποιος που παρακολουθεί το μάθημα εαν ισχύει? 
Και η ύλη ποια είναι ακριβώς???
Ο,τι εχουμε κανει στην ταξη μεχρι τωρα
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Η προφορική εξέταση ειναι υποχρεωτική, δλδ χωρις αυτή δε μπορούμε να το δώσουμε το μάθημα στην εξεταστική;;