Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηρές Κατασκευές Ι (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηρές Κατασκευές Ι (2014-15)
για να μην εχει βγει καποια ανακοινωση λογικα θα διεξαχθει κανονικα
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
αγαπούλες μήπως γνωρίζουμε την ύλη για τη πρόοδο ;
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Ό,τι έχει διαδχθεί (εφελκυσμός, θλίψη, κοχλίες, σύνθλιψη άντυγας) εκτός από την κάμψη.
Γενικά, ο κ. Γαντές είπε ότι, επειδή χάθηκαν κάποια μαθήματα, στην πρόοδο δεν θα δοθεί τόσο έμφαση στη θλίψη (ίσως λίγα ερωτήματα), καθώς σήμερα την τελειώσαμε.
Γενικά, ο κ. Γαντές είπε ότι, επειδή χάθηκαν κάποια μαθήματα, στην πρόοδο δεν θα δοθεί τόσο έμφαση στη θλίψη (ίσως λίγα ερωτήματα), καθώς σήμερα την τελειώσαμε.

στην προοδο εκτος απο το τυπολογιο, επιτρεπεται να εχουμε μαζι και το βιβλιο??
- epicas

οχι, περα απο το τυπολογιο μπορεις να φερεις μαζι σου μια σελιδα με σημειώσεις της προτίμησής σου .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
Αρα μάλλον λυγισμός δεν θα μπει? Επίσης, ποιες ασκήσεις έχουν γίνει στο μάθημα? ευχαριστώ!OxYdO έγραψε:Ό,τι έχει διαδχθεί (εφελκυσμός, θλίψη, κοχλίες, σύνθλιψη άντυγας) εκτός από την κάμψη.
οι 1,2,3 και 4
- epicas

Πρόχειρη εξεταση 13-14 / ερωτημα β , σκελος 1ο .
Εχουμε βρει πως το εμβαδο της διατομης ειναι 15,64 και προσπαθουμε να βρουμε το παχος του ελασματος μέσω του τυπου αντοχης απομειωμενης διατομης σε θραυση Nu,Rd =0,9ΑνετFu/Ym2 κατα την επιλυση που μας εχουν δωσει περνουν ως απομειωμενη = 14(???)-2*2,2και το παχος του ελασματος δεν το πολλαπλασιαζουν με το n *do αλλα το εχουν βγαλει απ'εξω ..
τι παιζει ; εχουν κανει λαθος η εγω εχω κολλησει ;
Εχουμε βρει πως το εμβαδο της διατομης ειναι 15,64 και προσπαθουμε να βρουμε το παχος του ελασματος μέσω του τυπου αντοχης απομειωμενης διατομης σε θραυση Nu,Rd =0,9ΑνετFu/Ym2 κατα την επιλυση που μας εχουν δωσει περνουν ως απομειωμενη = 14(???)-2*2,2και το παχος του ελασματος δεν το πολλαπλασιαζουν με το n *do αλλα το εχουν βγαλει απ'εξω ..
τι παιζει ; εχουν κανει λαθος η εγω εχω κολλησει ;
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
Δες στο τυπολογιο. Anet=t(b-2do)
- epicas

αρχικα σε ευχαριστω πολυ.
Περνουμε αυτον τον τυπο επειδη ειναι διαγώνιο το μελος ;
γιατι εγω νομιζα πως χρησιμοποιούμε Ανετ =Α-n * do * t
Περνουμε αυτον τον τυπο επειδη ειναι διαγώνιο το μελος ;
γιατι εγω νομιζα πως χρησιμοποιούμε Ανετ =Α-n * do * t
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer