Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεσπα, παρε και αλλη μια "τρολλια" για να γλυκαθεις αυτη τη φορα
Spoiler: show

OxYdO έγραψε:Τον συγκεκριμένο δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση και στο σχόλιο θα συμφωνήσω μαζί σου.mikeportnoy έγραψε:Ο Μιχελογιαννάκης σε sleeping bag, στην πλατεία Συντάγματος -Ξεκίνησε την απεργία πείνας
ο λαϊκισμός στο μεγαλείο του.
Για τους πρόσφυγες από τη Συρία όμως που κάνουν απεργία πείνας στο Σύνταγμα θα ποστάρεις τίποτα; Ή είσαι από εκείνους που γράφουν κάτω από την είδηση σχόλια όπως "Παλιομ@λ@κες εξαντλήσατε την "πάλη"σας για του Έλληνες και πήγατε τώρα και στους Σύριους." ;

Sceptic δεν είμαστε καινούριοι στο φόρουμ. Νομίζω είναι απόλυτα αντιληπτό αυτό που λέω.ScepticEngineer έγραψε:Δηλαδη θα επρεπε να μαζι με την "τρολλια" να ποσταρει και ενα κειμενο συμπαραστασης στους Συριους ωστε να ειναι politically correct;

OxYdO έγραψε:Sceptic δεν είμαστε καινούριοι στο φόρουμ. Νομίζω είναι απόλυτα αντιληπτό αυτό που λέω.ScepticEngineer έγραψε:Δηλαδη θα επρεπε να μαζι με την "τρολλια" να ποσταρει και ενα κειμενο συμπαραστασης στους Συριους ωστε να ειναι politically correct;
Σιχαίνομαι το δήθεν καθωσπρεπισμό και τη νομιμοφροσύνη όλων εκείνων που πρώτοι/ες κάνουν πως δε βλέπουν την αδικία που υπάρχει γύρω μας. Που δήθεν δε βλέπουν την ανθρώπινη δυστυχία και εκμετάλλευση και η μόνη πολιτική τοποθέτησή τους στο φόρουμ είναι για να τρολλάρουν το Μιχελογιαννάκη.
+1, λοιπόν, για την τρολλιά
-1 για την υποκρισία