TheMaster έγραψε:Παιδια ξερει κανεις κανενα site στο οποιο μπορεις να θεσεις την δικια σου συναρτηση , μεταβλητες και στην συνεχεια να παιξεις με παραγωγους και με τιμες στις μεταβλητες .... Εχω βρει αρκετα που να βρισκουν παραγωγους αλλα οχι να εισαγω τιμες στις μεταβλητες κλαι να μου πεταει αποτελεσματα ...
Μπορείς να μάθεις το Geogebra. Έχει τέτοιες δυνατότητες. Είναι opensource. Ψάξτο
TheMaster έγραψε:Παιδια ξερει κανεις κανενα site στο οποιο μπορεις να θεσεις την δικια σου συναρτηση , μεταβλητες και στην συνεχεια να παιξεις με παραγωγους και με τιμες στις μεταβλητες .... Εχω βρει αρκετα που να βρισκουν παραγωγους αλλα οχι να εισαγω τιμες στις μεταβλητες κλαι να μου πεταει αποτελεσματα ...
Μπορείς να μάθεις το Geogebra. Έχει τέτοιες δυνατότητες. Είναι opensource. Ψάξτο
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
1) giannis100 : πας στο υπόγειο γκαραζ που υπάρχει στο κέντρο της Πολυτεχνειούπολης, κοντά στα κτήρια Διοίκησης. Εκεί κάτω είναι το γραφείο που θες, για να σου πουν για τα λογισμικά. Ρώτα και θα σου πουν πού ακριβώς βρίσκεται. Προς τη μεριά του κτηρίου Φυσικής.
2) litsara96 : έχουν βγάλει ανακοίνωση. Δες πάνω δεξιά. http://www.lib.ntua.gr/