Μπορεί να διαφωνούμε με τους νόμους αλλα... δεν μπορούμε επ απειρον να λεμε δεν τηρώ τον εναν και τον άλλον... Τι να πώ και εγώ διαφωνώ με νόμους αλλά αν δεν τους τηρήσω μετά ανοίγει ο ασκός του Αιόλου.
Τεσπά κουράγιο.
σημερα που ρωτησα μου ειπαν οτι το πιθανοτερο ειναι να μην γινει καποια περαιτερω αλλαγη... εκτος απο την δευτέρα μετα τις εκλογές που θα μεταφερθουν τα μαθηματα... επισης νεα ΓΣΣ δεν εχει προγραμματιστει... αρα το πιθανοτερο να μεινει ως εχουν και να δωσουν ολοι...
Lion έγραψε:σημερα που ρωτησα μου ειπαν οτι το πιθανοτερο ειναι να μην γινει καποια περαιτερω αλλαγη... εκτος απο την δευτέρα μετα τις εκλογές που θα μεταφερθουν τα μαθηματα... επισης νεα ΓΣΣ δεν εχει προγραμματιστει... αρα το πιθανοτερο να μεινει ως εχουν και να δωσουν ολοι...
Ευχαριστω
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted
This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted
Lion έγραψε:σημερα που ρωτησα μου ειπαν οτι το πιθανοτερο ειναι να μην γινει καποια περαιτερω αλλαγη... εκτος απο την δευτέρα μετα τις εκλογές που θα μεταφερθουν τα μαθηματα... επισης νεα ΓΣΣ δεν εχει προγραμματιστει... αρα το πιθανοτερο να μεινει ως εχουν και να δωσουν ολοι...
Αναφέρεσαι και σε πιθανή παράταση της εξεταστικής που σε ρώτησα τις προάλλες; Όλα ως έχουν δηλαδή εκτός από ανήμερα των εκλογών..
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Αναφέρεσαι και σε πιθανή παράταση της εξεταστικής που σε ρώτησα τις προάλλες; Όλα ως έχουν δηλαδή εκτός από ανήμερα των εκλογών..
Η μοναδικηη και σιγουρη αλλαγη που μου ειπαν ηταν να μετατεθουν τα μαθηματα της Δευτερας 26/1... ως προς ολα τα αλλα μαλλον μενουν ως εχουν... καμια παραταση εξαμηνου ή αλλαγη... ολα αυτα θα ξεκαθαριζονταν σημερα αν καταλαβα καλα οπου ειχε συναντηση η υπευθυνη με τον κοσμητορα... αναμεινατε το επισημο προγραμμα λοιπον (λογικα χωρις αλλες αλλαγες)
Στατιστική εκτίμηση του γράφοντος:
Θα ξανα-μανά ψηφίσουμε!
Το στοιχειώδες Risk Management, πρέπει να το λάβει υπόψη...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk "Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."