Μιας και τα πρώτα μαθήματα γεωδαισίας έχουν γίνει,ανοίγεται το τόπικ για να ποστάρετε σχετικά με την εξέλιξή τους!
'Ενα αρκετά ενδιαφέρον μάθημα,διαφορετικής λίγο λογικής από όσα έχετε συναντήσει για το οποίο θα βρείτε σημαντικό υλικό στο πάνελ.
'Ηδη έχει αρχίσει ο χωρισμός σε ομάδες,οπότε δείτε το όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμη.
Καλή συνέχεια,λοιπόν!
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Επειδή οι ομάδες του 4ου τμήματος άλλαξαν από τους υπεύθυνους σε σχέση με αυτές που δηλώθηκαν, οι ομάδες είναι αυτές του επισυναπτόμενου αρχείου όπως μου τις έστειλε ο κ Πινιώ(ή ό)της. Συνεννοηθείτε λοιπόν για λουκέτα και ΣΙΑ...
Επειδή δεν διατηρώ λογαριασμό στο Facebook, παρακαλείται κάποιος ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΗΣ (πια) που έχει λογαριασμό να το αναρτήσει και στην ομάδα εκεί.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!
Θυμάται κανένας πώς μετατρέπουμε τα grad (ή τα cc) σε rad;
Και επίσης, κανουμε τη μετατροπή και βάζουμε αυτό που βρήκαμε στον τύπο του σφάλματος της απόστασης και υπολογίζουμε το σφάλμα. Σε τι μονάδες μέτρησης το υπολογίσαμε;
Λίγη βοήθεια κάποιος γιατί θα φάει σουτ το κομπιουτεράκι στον τοίχο και είναι κρίμα
ZeRoLoRd έγραψε:Θυμάται κανένας πώς μετατρέπουμε τα grad (ή τα cc) σε rad;
Πολλαπλασιάζεις με π/200.
ZeRoLoRd έγραψε:Και επίσης, κανουμε τη μετατροπή και βάζουμε αυτό που βρήκαμε στον τύπο του σφάλματος της απόστασης και υπολογίζουμε το σφάλμα. Σε τι μονάδες μέτρησης το υπολογίσαμε;
Ίδια με τη μονάδα μέτρησης του μεγέθους που μετράς, αλλά μπορείς να κάνεις μια μετατροπή για να φαίνεται πιο ωραίο ανάλογα με την τάξη μεγέθους.
Παράδειγμα: [2m +/- 0.002 m] μπορεί να γραφεί και ως [2m +/- 2mm].
Οι μετρήσεις της γεωδαισίας για την ΟΜΑΔΑ 4.3 Στο προηγούμενο αρχείο ήταν λάθος οι τυπικές αποκλίσεις γι αυτό και ξανανέβηκε το αρχείο χωρίς τις τυπικές αποκλίσεις πια.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!
Παιδιά καλησπέρα από εμένα! Εϊμαι γέρων 6ου έτους και επιζητώ λίγη θαλπωρή στο μάθημα αυτό. Θα την βρώ????
Από SOS θεωρίας έχετε τίποτα από καθηγητές?? Αυτός που θα δώσει την πιο εύστοχη απάντηση βάση θεμάτων, θα κεραστεί ένα καφέ στο τέλος της εξετάσεως όταν περάσω το μάθημα. (καθηγητές included of course)
Αν κι όχι 2ο-ετής θα σου δώσω κάποια πρώτα hints μέχρι να σου πει κάποιος φετινός...
Γενικά η θεωρία που ζητείται ανακυκλώνεται κάπως,άρα δες τα παλιά θέματα που υπάρχουν.
Πώς ορίζονται γωνίες,είδη σφαλμάτων,τι υψομετρα έχουμε κτλ,θεμελιώδη θεωρήματα.Γενικά κάνε μια αναζήτηση στα τόπικ των προηγούμενων ετών μήπως βρεις κατι παραπάνω.
Έπειτα η ασκήσεις ειναι στανταρ σχετικά.Διάβασε προσεκτικά το κατατοπιστικό αρχειάκι του nicklaou που υπαρχει στο πάνελ και λύσε 1-2 ώστε να συνηθίσεις,μιας κι ο χρονος στην εξεταση ειναι λιγος.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...