Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Γεωδαισία (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Γεωδαισία (2014-15)
Ευχαριστώ μάστερ για την διευκρίνηση!! 
Nb
Spoiler: showΚαι για ο,τι αλλο εδω ειμαστε
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
Spoiler: showOff topic:
Πλάτσα πρέπει να καλέσεις όλα τα παιδιά στο πάρτυ κανονικά αν περάσεις...
Πλάτσα πρέπει να καλέσεις όλα τα παιδιά στο πάρτυ κανονικά αν περάσεις...
Αν και αργά, 2 ερωτησούλες για τους μάστερ αν βρείτε χρόνο(ξέρω είναι λίγο αργά, αλλά υπόσχομαι αγκαλιά σε όποιον μου πει χαχαχα)
:
1) Στον νόμο μετάδοσης σφαλμάτων όταν έχω χ cc ακρίβεια, πως αυτό γίνεται χ/636620 σε rad? ποια είναι η μετατροπή?
2) Οταν έχω ανισοβαρή μέτρηση τι παίρνω για για νόμο μετάδοσης σφαλμάτων στην παραγώγιση της γωνίας? Παίρνω και τον συντελεστή βαρύτητας pi?
Thanks για τον χρόνο σας!
1) Στον νόμο μετάδοσης σφαλμάτων όταν έχω χ cc ακρίβεια, πως αυτό γίνεται χ/636620 σε rad? ποια είναι η μετατροπή?
2) Οταν έχω ανισοβαρή μέτρηση τι παίρνω για για νόμο μετάδοσης σφαλμάτων στην παραγώγιση της γωνίας? Παίρνω και τον συντελεστή βαρύτητας pi?
Για το 1 : η διαίρεση ειναι η μετατροπήπλατσα έγραψε:Αν και αργά, 2 ερωτησούλες για τους μάστερ αν βρείτε χρόνο(ξέρω είναι λίγο αργά, αλλά υπόσχομαι αγκαλιά σε όποιον μου πει χαχαχα):
Για το 2 : στην ανισοβαρή αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού του σ (τυπικο σφάλμα), το οποίο χρησιμοποιείς στο νομο μετάδοσης των σφαλμάτων σαν αριθμό, αρα δεν επηρεάζεται ο ''τυπος''
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaNestoras έγραψε:Πως τα πήγες ρε πλάτσα;
Ολόκληρη η μικιουνική κοινότητα περιμένει ....
Έλα ρε. . .Zagreus έγραψε:xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaNestoras έγραψε:Πως τα πήγες ρε πλάτσα;
Ολόκληρη η μικιουνική κοινότητα περιμένει ....
Βρε παιδια δεν βρηκατε λιγο μικρη την ωρα εξετασης για τα θεματα που βαλανε
?
Μονο εγω
?
Καλα ...
Μονο εγω
Καλα ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"