Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
και εγω αυτο πιστευω αν εχεις κανει το θεμα δν θα ειναι δυσκολη η εξεταση
να ρωτησω: ποσο χρονο εχουμε για ασκησεις και ποσο για θεωρια??
Συντονιστής: University Editors
Για τη θεωρία θα έχετε από 45 λεπτά εως μία ώρα , προετοιμαστείτε για το λιγότερο δυνατό χρόνο.Kosmar έγραψε:και εγω αυτο πιστευω αν εχεις κανει το θεμα δν θα ειναι δυσκολη η εξεταση
να ρωτησω: ποσο χρονο εχουμε για ασκησεις και ποσο για θεωρια??
Λογικά θα χρειαστούν μόνο λίγοι τύποι στην Θεωρία (εφόσον δεν είναι πολύ διαφορετικά τα θέματα από αυτά που υπάρχουν εδώ). Δηλαδή θα πρέπει να γνωρίζουμε απ' έξω κάποιους τύπους για:muffin έγραψε:Ποιους τύπους πρέπει να μάθουμε απ έξω για τη θεωρία;;;
Lestat έγραψε:Λογικά θα χρειαστούν μόνο λίγοι τύποι στην Θεωρία (εφόσον δεν είναι πολύ διαφορετικά τα θέματα από αυτά που υπάρχουν εδώ). Δηλαδή θα πρέπει να γνωρίζουμε απ' έξω κάποιους τύπους για:muffin έγραψε:Ποιους τύπους πρέπει να μάθουμε απ έξω για τη θεωρία;;;
1) το τόξο στρογγύλευσης (Δs, Τ και f)
2) για τις επικλίσεις, τον υπολογισμό της Δs και απόδειξη ότι με minΔs, το L είναι 50μ.
3) τους βασικούς τύπους της κλωθοειδούς (A, R, L, τ) (αν ξέρεις ότι Α^2=RL και έναν τύπο για το τ, οι άλλες σχέσεις προκύπτουν από αντικατάσταση)
4) το βήμα της ισοκλινούς D(cm)
5) τον τύπο για το μήκος ορατότητας για στάση (αυτός είναι ο μόνος περίπλοκος)
Πέρα από αυτά νομίζω ότι καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τον τύπο για το minR καμπύλης και την απόδειξη για το minA (δλδ ότι προκύπτει για τ=3.54grad).