Σιδηρές Κατασκευές Ι (2014-15)

Συντονιστής: University Editors

Απάντηση
maker
Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Σιδηρές Κατασκευές Ι (2014-15)

Δημοσίευση από maker »

έχει κάποιος τα θέματα του 13 -14 για σιδηρές 1 ;
Άβαταρ μέλους
m.q.n.i.n.a
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευση από m.q.n.i.n.a »

Έχει αναφερθεί στο μάθημα τι επιτρέπεται να έχουμε μαζί στην εξέταση; Ισχύει ό,τι μέχρι πέρσι ή θα γίνει το ίδιο με τα σίδερα 2 (μόνο τυπολόγιο και ένα φύλλο σημειώσεων χωρίς το βιβλίο);
maria93

Δημοσίευση από maria93 »

m.q.n.i.n.a έγραψε:Έχει αναφερθεί στο μάθημα τι επιτρέπεται να έχουμε μαζί στην εξέταση; Ισχύει ό,τι μέχρι πέρσι ή θα γίνει το ίδιο με τα σίδερα 2 (μόνο τυπολόγιο και ένα φύλλο σημειώσεων χωρίς το βιβλίο);
οπως εγινε και στην προοδο ετσι και στην εξεταση, επιτρεπεται μονο το τυπολογιο και ενα φυλλο δικων σου σημειωσεων!
sepsis
Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευση από sepsis »

Για την πρόοδο είπε αν ήταν λάθος να λύσουμε τον πρόβολο κανονικά με κατανεμημένο + σημειακό φορτίο, να βρίσκαμε τη ροπή και μετά την αξονική από το ζεύγος δυναμέων? Επειδή βλέπω ότι το έλυσε με τομή Ritter
Άβαταρ μέλους
epicas

Δημοσίευση από epicas »

Καλησπέρα σας .
Εχω την εξής απορία : Ασκηση 5, σελιδα Α5-9, έλεγχος διατμητικών τασεων κατα τον τοπικό αξονα y , δεν μπορω να κατανοήσω για ποιο λόγω παίρνουμε 1,5 επι την μέση ταση πέλματος .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Ολοκληρωμένος Τύπος
Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευση από Ολοκληρωμένος Τύπος »

epicas έγραψε:Καλησπέρα σας .
Εχω την εξής απορία : Ασκηση 5, σελιδα Α5-9, έλεγχος διατμητικών τασεων κατα τον τοπικό αξονα y , δεν μπορω να κατανοήσω για ποιο λόγο παίρνουμε 1,5 επι την μέση ταση πέλματος .
η πραγματική κατανομή δεν είναι ομοιόμορφη. η μέγιστη τάση είναι 1,5 φορά τη μέση τάση. (το διάγραμμα "τ" είναι παραβολικό)
Άβαταρ μέλους
epicas

Δημοσίευση από epicas »

σε ευχαριστω κολλητέ μου νομίζω κατάλαβα τι εννοεις .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas

Δημοσίευση από epicas »

Ασκηση 7 σελιδα Α7-2 στατική επιλυση :
Παιδια στην στατική επιλυση δν μπορω να κανω παραδοχή απλοποιημένης μεθόδου και να βρω Ned =1570,9 kn? Ειναι λαθος η αποδεκτό ;
Oriah Mountain Dreamer
Dottore

Δημοσίευση από Dottore »

sepsis έγραψε:Για την πρόοδο είπε αν ήταν λάθος να λύσουμε τον πρόβολο κανονικά με κατανεμημένο + σημειακό φορτίο, να βρίσκαμε τη ροπή και μετά την αξονική από το ζεύγος δυναμέων? Επειδή βλέπω ότι το έλυσε με τομή Ritter
Ο καθηγητής ειπε οτι το ελαβε ως μεσης βαρυτητας λαθος. Βγαινουν λανθασμενες οι τιμες τον αξονικων στη διαγωνιο και το ανω πελμα.
sepsis
Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευση από sepsis »

Για το πάχος κομβοελάσματος τελικά τι ισχύει; Το παίρνω ίσο ή λίγο μεγαλύτερο από το πάχος της διατομής χωρίς υπολογισμό ή με έλεγχο απομειωμένης διατομής σε εφελκυσμό; Βλέπω σε ασκήσεις κάνει και τους δύο τρόπους, πχ φετινή πρόοδο απλοποιητικά και περσινή πρόοδο σε κοίλη διατομή με υπολογισμό.
Απάντηση

Επιστροφή στο