Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία Ι (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οδοποιία Ι (2014-15)
Καλημέρα! Στο κομμάτι των ασκήσεων γράφουμε με ανοιχτά βιβλία ;
Και στο όνομα ετούτων των στιγμών
Show must go on...
Show must go on...
- μόνος στο σπίτι
Καλημέρα!eleu8eria έγραψε:Καλημέρα! Στο κομμάτι των ασκήσεων γράφουμε με ανοιχτά βιβλία ;
Ναι! Με τα πάντα ανοιχτά , βιβλία , σημειώσεις και ασκήσεις.
Στη θεωρία όμως τα πάντα κλειστά.
( έχει απαντηθεί στη συνομιλία και έχουν γραφτεί συμβουλές για τις εξετάσεις )
μην περιμένεις να αλλάξουν όλα από τους άλλους , όταν κρίνεις πρέπει και να επιχειρηματολογείς
το πρόβλημα του διπλανού σου είναι και δικό σου πρόβλημα
έχεις δικαίωμα στο λόγο , υποχρέωση να ακούς και καθήκον να προτείνεις
η προσπάθεια δεν έβλαψε ποτέ και κανένα
το πρόβλημα του διπλανού σου είναι και δικό σου πρόβλημα
έχεις δικαίωμα στο λόγο , υποχρέωση να ακούς και καθήκον να προτείνεις
η προσπάθεια δεν έβλαψε ποτέ και κανένα
Ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση !!!μόνος στο σπίτι έγραψε:Καλημέρα!eleu8eria έγραψε:Καλημέρα! Στο κομμάτι των ασκήσεων γράφουμε με ανοιχτά βιβλία ;
Ναι! Με τα πάντα ανοιχτά , βιβλία , σημειώσεις και ασκήσεις.
Στη θεωρία όμως τα πάντα κλειστά.
( έχει απαντηθεί στη συνομιλία και έχουν γραφτεί συμβουλές για τις εξετάσεις )
Και στο όνομα ετούτων των στιγμών
Show must go on...
Show must go on...
Να ρωτησω κατι...στην απαιτουμενη ορατοτητα για σταση χρησιμοποιουμε αμερικανικους ή γερμανικους κανονισμους?
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
Για τη σχέση από τους Αμερικάνικους κανονισμούς χρησιμοποιείται η ταχύτητα μελέτης, ενώ για τους Γερμανικούς η V85. Ανάλογα με τα δεδομένα αν δεν ζητάει κάτι συγκεκριμενο η εκφώνηση προχωράς. Σε παλιότερη άσκηση που υπάρχει στο MQN (νομίζω δηλαδή) έδινε τη V85 (οπότε Γερμανικοί).leyla έγραψε:Να ρωτησω κατι...στην απαιτουμενη ορατοτητα για σταση χρησιμοποιουμε αμερικανικους ή γερμανικους κανονισμους?
Spoiler: show

Ναι ναι μη νομίζετε ότι δεν διαβάζω MQN. Μου τα έχει μάθει αυτά ο ανιψιός μου ο ηλεκτρολόγος, που είναι εγγονός μου, αλλά τον φωνάζω ανιψιό. Γράφει και κάποιο εδώ μέσα που με κοροιδεύει. Καλά αυτό αν το βρω θα το περιλάβω! Αύριο 8:30 παιδιά. Τέτοιες ώρες θα πηγαίνετε στο εργοτάξιο και πιο νωρίς. Μη τυχόν και έρθει κανένα 8:35. Είπαμε θερμοκήπιο αλλά όχι καιιιιι ΣΕΜΦΕ! Κάτω οι καφέδες! Κλείστε τις πόρτες!
Ναι αλλα στους Γερμανικους δεν χρησιμοποιειται το α καθολου αλλα χρησιμοποιειται το fτ για το μηκος ορατοτητας. Στους γερμανικους μπορουμε να χρησιμοποιουμε το α=fτ*g? Γιατι κατω απο τους Γερμανικους στο βιλβιο δινει εναν τυπο για το fτ που εχει μονο την v85 μεσα. Εδω εχω μπερδευτει γιατι μας δινει V85 και το α που δεν υπαρχουν ταυτοχρονα σε εναν κανονισμο και τα δυο.
- Zagreus

Στους Γερμανικούς θα χρησιμοποιήσεις τον τύπο που σου δίνει: fτ=0,241*μπλαμπλαμπλα..... Αφού το λέει από κάτω.leyla έγραψε:Ναι αλλα στους Γερμανικους δεν χρησιμοποιειται το α καθολου αλλα χρησιμοποιειται το fτ για το μηκος ορατοτητας. Στους γερμανικους μπορουμε να χρησιμοποιουμε το α=fτ*g? Γιατι κατω απο τους Γερμανικους στο βιλβιο δινει εναν τυπο για το fτ που εχει μονο την v85 μεσα. Εδω εχω μπερδευτει γιατι μας δινει V85 και το α που δεν υπαρχουν ταυτοχρονα σε εναν κανονισμο και τα δυο.
Σε ευχαριστω πολυ! Καλη επιτυχια σε ολους και καλη συνεχεια
Στην ίδια άσκηση το α δεν το χρησιμοποιούμε πουθενά;;
- Zagreus

Αν χρησιμοποιείς τη σχέση των Γερμανικών κανονισμών δεν χρειάζεται κάπου.