Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία Ι (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οδοποιία Ι (2014-15)
ευχαριστώ zagreus!!! 
γνωρίζει κάποιος τη διάρκεια εξέτασης για θεωρία?είχε πει για 45 λεπτά αλλά μ φαίνεται λίγη η διάρκεια για αυτά τα θέματα
Μια ώρα και 20 λεπτά είχε αναφέρει στο τελευταίο μάθημα πάντως.
- skliropaixtaras
- Έτος εισαγωγής: 2012
Έχω να καταγγείλω ότι σήμερα στην εξέταση της οδοποίιας ενώ όλες οι αίθουσες ήταν ανοιχτές μια ήταν κλειδωμένη....με κίνδυνο να ξεκινήσει η εξέταση αργότερα από την προβλεπόμενη από το πρόγραμμα ώρα....Ευτυχώς όμως για ένα λεπτό δε γίναμε σεμφε....όπως μας ενημέρωσαν και οι αρμόδιοι (βλ. φωτο )
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
ή αλλιώς γυναικομαγνήτης
- GiannisRad
- Έτος εισαγωγής: 2011
Γνωριζει κανεις αν υπαρχει περιπτωση, εφοσον εχεις γραψει καλυτερα στο γραπτο, να μην ληφθει υποψιν ο βαθμος του θεματος; Γιατι ακουσα πως ο Κανελλαιδης κατι τετοιο ειχε πει στο μαθημα
Στο πάνελ θα βρείτε στα Προγράμματα ένα βοηθητικό πρόγραμμα από τον κ.Μερτζάνη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην Οδοποιία Ι & ΙΙ για το Θέμα σας.Μόλις αποσυμπιέσετε το αρχείο θα βρείτε ένα φάκελο με τα εκτελέσιμα αρχεία που θα χρησιμοποιήσετε, καθώς και οδηγίες για τη χρήση τους.Γενικότερα, υπάρχει περίπτωση να μην είναι απολύτως σωστά, οπότε ο διδάσκων συνιστά λιγη προσοχή και κριτική στη χρήση τους.Αν κάποιος βρει λάθος, μπορεί να το αποστείλει με email στον κ.Μερτζάνη για να διορθωθεί και να ανέβει το σωστό.Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία με το θέμα σας! 
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.