Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Από που κρατα το username σας???
- TEL9021
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
Re: Από που κρατα το username σας???
Επαναφέρω το τόπικ αυτό, διότι έχει ενδιαφέρον μεν, ψάχνω κάτι να κάνω στα διαλείμματα από το διάβασμα δε. (Όπως και εσείς φαντάζομαι)
Έλα πες την αλήθεια....Ποιανού το nickname θες να μάθεις κουτσομπόοολη???
Spoiler: showΤα σωστά διαλείμματα από το διάβασμα γίνονται τρώγοντας μερέντα με το κουτάλι,υπό τους ήχους καμμένων ελληνικών!
Spoiler: showΤα σωστά διαλείμματα από το διάβασμα γίνονται τρώγοντας μερέντα με το κουτάλι,υπό τους ήχους καμμένων ελληνικών!
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
- TEL9021
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
Off topic:Jiggly έγραψε:Έλα πες την αλήθεια....Ποιανού το nickname θες να μάθεις κουτσομπόοολη???![]()
Δες σελίδα 5 - η Ιστορία επαναλαμβάνεται.
Spoiler: showΔε μ'αρέσει η μερέντα.
Αλλά για να απαντήσω κι εγώ με τη σειρά μου:
Jiggly από το...Jigglypuff! (το γνωστό,ροζουλί,χοντρούλι πόκεμον που βλέπεις και στο avatar)
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Όχι δεν είχα ταυτιστεί με την Misty (τη γνωστή ποκεμoναντζού) στην ηλικία των 7!
Απλά πέρσι,σε μια ακόμη σοβαρή φοιτητική κουβέντα με μια φίλη,προσπαθούσαμε να θυμηθούμε ονόματα πόκεμον...ε και το Jigglypuff ήταν από τα δύσκολα και μας έμεινε!
Σεληνιαστείτε mqn-ίτες:https://www.youtube.com/watch?v=cjyL2Wooh9Q
Spoiler: showΔε γίνεται να μην αρέσει σε κάποιον η μερέντα!
Jiggly από το...Jigglypuff! (το γνωστό,ροζουλί,χοντρούλι πόκεμον που βλέπεις και στο avatar)
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Όχι δεν είχα ταυτιστεί με την Misty (τη γνωστή ποκεμoναντζού) στην ηλικία των 7!
Απλά πέρσι,σε μια ακόμη σοβαρή φοιτητική κουβέντα με μια φίλη,προσπαθούσαμε να θυμηθούμε ονόματα πόκεμον...ε και το Jigglypuff ήταν από τα δύσκολα και μας έμεινε!
Σεληνιαστείτε mqn-ίτες:https://www.youtube.com/watch?v=cjyL2Wooh9Q
Spoiler: showΔε γίνεται να μην αρέσει σε κάποιον η μερέντα!
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
merenda: le petit dejeuner en nissart = το πρωϊνό στην τοπική διάλεκτο της περιοχής της Νίκαιας (νοτιοανατολική Γαλλία).
Θες να το περιγράψω; Καλύτερα όχι... Δεν θα ξαναφάς "σοκολατομερέντα"...
Θες να το περιγράψω; Καλύτερα όχι... Δεν θα ξαναφάς "σοκολατομερέντα"...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Νομιζω οτι το δικο μου ειναι απ'τα πιο σαφη. Οποτε θα παραθεσω απλα το κειμενακι που ειχα διαβασει οταν μπηκα στο ΕΜΠ και με οδηγησε σε αυτο το username
Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) είναι το πιο παλιό και πιο φημισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ελλάδας στο τομέα της τεχνολογίας και έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην επιστημονική, τεχνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας από την ίδρυση του το 1836. Είναι στενά συνδεδεμένο με την πάλη της Ελλάδας για ανεξαρτησία, δημοκρατία και κοινωνική πρόοδο. Tο 1873 εγκαταστάθηκε σε συγκρότημα κτιρίων στο κέντρο της πρωτεύουσας, στα μισοτελειωμένα, ακόμη, κτίρια της οδού Πατησίων και ονομάστηκε "Eθνικό Mετσόβιο Πολυτεχνείο", συντετμημένα EMΠ προς τιμή των μεγάλων ευεργετών Γ. Aβέρωφ, N. Στουρνάρη, E. Tοσίτσα, των οποίων η γενέτειρα, το Mέτσοβο, μια μικρή ιστορική πόλη στη βορειοδυτική Eλλάδα, υπήρξε η κοιτίδα πολλών μεγάλων εθνικών ευεργετών.
Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) είναι το πιο παλιό και πιο φημισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ελλάδας στο τομέα της τεχνολογίας και έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην επιστημονική, τεχνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας από την ίδρυση του το 1836. Είναι στενά συνδεδεμένο με την πάλη της Ελλάδας για ανεξαρτησία, δημοκρατία και κοινωνική πρόοδο. Tο 1873 εγκαταστάθηκε σε συγκρότημα κτιρίων στο κέντρο της πρωτεύουσας, στα μισοτελειωμένα, ακόμη, κτίρια της οδού Πατησίων και ονομάστηκε "Eθνικό Mετσόβιο Πολυτεχνείο", συντετμημένα EMΠ προς τιμή των μεγάλων ευεργετών Γ. Aβέρωφ, N. Στουρνάρη, E. Tοσίτσα, των οποίων η γενέτειρα, το Mέτσοβο, μια μικρή ιστορική πόλη στη βορειοδυτική Eλλάδα, υπήρξε η κοιτίδα πολλών μεγάλων εθνικών ευεργετών.
-
Gate13
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Θύρα 13.... και τα μυαλά στα κάγκελα!!
ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!
Σε γνώρισα από παιδί μικρό...Πανάθα μου μου πήρες το μυαλό...
Επειδή ήθελα ένα πασίγνωστο όνομα για username και επειδη όπως ολοι??? γνωριζουμε Jiao Li (焦利) is the current president of China Central Television and she was formerly the vice minister of the Propaganda Department of the Communist Party of China (δηλαδή την ξερουν πανω από 1 δις ) η επιλογή μου ηταν εύκολη.
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
Για να επαναφέρουμε το κουτσομπολίστικο τόπικ . . .
Λοιπόν. Κάναμε πεζοπορία στο Ταϋγετο 3 άτομα. Εγώ μπροστά με το σκύλο και άλλοι 2 πίσω. Περνάει ένας χωρικός με το γαιδούρι του κοιτάει προς το μέρος μου και λέει στους 2: Μωρέ τι ζαγάρι είν' αυτό! Νόμιζαν ότι αναφερόταν σε εμένα, γέλαγαν και με πείραζαν. Στη συνέχεια τους εξήγησα ότι στη ντόπια διάλεκτο ζαγάρι είναι το ζώο και πως η λέξη προέρχεται από τον αρχαίο ζωόμορφο θεό Ζαγρέα! Οπότε τους τρόλλαρα και αυτοί χάρηκαν για την ''εξυπνάδα'' που έμαθαν. Όλα καλά κι όλα ωραία . . .
Λοιπόν. Κάναμε πεζοπορία στο Ταϋγετο 3 άτομα. Εγώ μπροστά με το σκύλο και άλλοι 2 πίσω. Περνάει ένας χωρικός με το γαιδούρι του κοιτάει προς το μέρος μου και λέει στους 2: Μωρέ τι ζαγάρι είν' αυτό! Νόμιζαν ότι αναφερόταν σε εμένα, γέλαγαν και με πείραζαν. Στη συνέχεια τους εξήγησα ότι στη ντόπια διάλεκτο ζαγάρι είναι το ζώο και πως η λέξη προέρχεται από τον αρχαίο ζωόμορφο θεό Ζαγρέα! Οπότε τους τρόλλαρα και αυτοί χάρηκαν για την ''εξυπνάδα'' που έμαθαν. Όλα καλά κι όλα ωραία . . .
ηθελα ωα γραψω εκοκαρτα απο μια καρτα των βενζιναδικων εκο αλλα καταλαθος πατησα το λ