Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Περιβαλλοντική Τεχνολογία (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Περιβαλλοντική Τεχνολογία (2014-15)
Φέτος έγιναν εργαστηριακές ασκήσεις;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Η ασκηση αυτη υπαρχει καπου;TEL9021 έγραψε:Χτες έκανε μία διάλεξη ασκήσεων, είχε ήδη κάνει μια θεωρίας.Κοκός έγραψε:Γνωριζει κανεις ποτε θα κανει η Πανταζιδου τις διαλέξεις για τα Χυτα;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
με ανοιχτα βιβλια γραφουμε θεωρια κ ασκησεις?
Οπως θα δεις κ απ τα παλια θεματα, το διαγωνισμα ειναι ενιαιο (οχι οπως στα ρευστα ή την υδραυλικη που εξεταζεται ξεχωριστα η θεωρια απ τις ασκησεις) οποτε ολα επιτρεπεται να ειναι ανοιχταjamaouaa έγραψε:με ανοιχτα βιβλια γραφουμε θεωρια κ ασκησεις?
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
- GiannisRad
- Έτος εισαγωγής: 2011
Ρε παιδια, η υλη ειναι ολο το βιβλιο? Περα απο τις σημειωσεις μας, εχει κανεις ιδεα τι διαβαζουμε απο το βιβλιο? Το 9ο κεφαλαιο ειναι μεσα?
σαν τις ασκήσεις που βάζει υπάρχουν κάτι παρόμοιες στο βιβλίοΚοκός έγραψε:Η ασκηση αυτη υπαρχει καπου;TEL9021 έγραψε:Χτες έκανε μία διάλεξη ασκήσεων, είχε ήδη κάνει μια θεωρίας.Κοκός έγραψε:Γνωριζει κανεις ποτε θα κανει η Πανταζιδου τις διαλέξεις για τα Χυτα;
αυτές που έχουν να κάνουν με τους συντελεστές υδραυλικής αγωγιμότητας των στεγανωτικών στρώσεων
la beaute est dans la rue......
Τελικά ξέρει κανείς αν είναι όλο το βιβλίο μέσα στην ύλη ή αν βγαίνει κάτι εκτός;;
Αpo7 είσαι πολύ ωραίος φίλε,οι λύσεις σου είναι σούπερ!!!!!
Παιδιά, ξέρει κανείς πώς λύνεται το 5ο θέμα από κανονική εξέταση 2010-11 που ζητάει υπολογισμό συγκέντρωσης μικροοργανισμών, BOD κλπ όταν δεν θα παρατηρείται περαιτέρω μείωση του οργανικού φορτίου των λυμάτων?
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τις φετινές εκφωνήσεις 5,6 σειράς,γιατί το mycourses συνουσιάζεται παραμονή εξέτασης? 
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...