Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πρόγραμμα Εαρινών Μαθημάτων 2014-15
Συντονιστής: University Editors
- tsimento_lagneia
- Έτος εισαγωγής: 2012
Re: Πρόγραμμα Εαρινών Μαθημάτων 2014-15
παιδια οι δομικες πηγαν στο δευτερο και η φορτραν πηγε στο τεταρτο .. γιατι ομως ?
ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ: Αισιόδοξος με εμπειρία.
Όχι,οι δομικές είναι ΚΑΙ στο 4ο...Φαντάζομαι έχει γίνει λάθος κι απλά οι εφαρμογές Η/Υ ,δε γράφτηκαν εκεί που θα'πρεπε.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Πηγε στο 4ο εξαμηνο --> Μεθοδοι επιλυσης με Η/Υthev έγραψε:H FORTRAN που ειναι??γτ δεν τη βλεπω??
Δεν ξερω αν θα διδασκεται και Fortran, αλλα ακουσα οτι θα δοθει περισσοτερη βαση στο Matlab...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Τζίγκλυ δε θέλει πολύ μυαλό. Οι δομικές θα είναι στο πρώτο έτος, αλλά, επειδή η αλλαγή είναι φετινή και το φετινό δεύτερο έτος πρέπει να κάνει Δομικές, λογικά, για φέτος, θα τους έχουν όλους μαζί.Jiggly έγραψε:Όχι,οι δομικές είναι ΚΑΙ στο 4ο...Φαντάζομαι έχει γίνει λάθος κι απλά οι εφαρμογές Η/Υ ,δε γράφτηκαν εκεί που θα'πρεπε.

Δεν το σκέφτηκα καν...Δίκιο έχεις!OxYdO έγραψε:Τζίγκλυ δε θέλει πολύ μυαλό. Οι δομικές θα είναι στο πρώτο έτος, αλλά, επειδή η αλλαγή είναι φετινή και το φετινό δεύτερο έτος πρέπει να κάνει Δομικές, λογικά, για φέτος, θα τους έχουν όλους μαζί.Jiggly έγραψε:Όχι,οι δομικές είναι ΚΑΙ στο 4ο...Φαντάζομαι έχει γίνει λάθος κι απλά οι εφαρμογές Η/Υ ,δε γράφτηκαν εκεί που θα'πρεπε.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Θέλω να γνωρίσω την ιδιοφυία που έβαλε 10 ώρες μάθημα τη Δευτέρα για το 4ο εξάμηνο.
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!
Ο προγραμματισμός Η/Υ δεν θα είναι φορτραν πια αλλά matlab στο μαθημα εφαρμογές Η/Υ!!
edchar έγραψε:Θέλω να γνωρίσω την ιδιοφυία που έβαλε 10 ώρες μάθημα τη Δευτέρα για το 4ο εξάμηνο.
δεν μπορεί να μεταφερθει κάποιο ενδιάμεσο μαθημα της Δευτερας στην Τεταρτη;
If you can't play the game, play the gamer
Παιδιά το "MAX" στις δομικές μηχανές τοποθεσία είναι; Που βρίσκεται;
-
Ολοκληρωμένος Τύπος
- Έτος εισαγωγής: 2010
φαντάζομαι εννοεί ότι θα σας αφήνει το αργότερο στις 14.30, καθώς ο Λαμπρόπουλος είναι "γρήγορος" και συνήθως τελειώνει νωρίς.ice92 έγραψε:Παιδιά το "MAX" στις δομικές μηχανές τοποθεσία είναι; Που βρίσκεται;
(κάποτε και οι ιστορίες της εγνατίας τελειώνουν...)