Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
- skliropaixtaras
- Έτος εισαγωγής: 2012
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
Καλά βρε litsara που ανεβάζεις και πανταζή γιατί δεν απαντάς και δε μιλάς τόσο καιρό ?? άσχημα πέρασες την τελευταία φορά??
ή αλλιώς γυναικομαγνήτης
Εσύ που χάθηκες γλυκούλι μου.Αυτό έπρεπε να το ρωτήσω εγώ, δεν σε χάλασε η τελευταία μας συνάντηση, έχω την εντύπωση ότι πέρασες καλά και με το παραπάνωskliropaixtaras έγραψε:Καλά βρε litsara που ανεβάζεις και πανταζή γιατί δεν απαντάς και δε μιλάς τόσο καιρό ?? άσχημα πέρασες την τελευταία φορά??
Το τραγούδι πάει για σένα :*
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
Σκληροπαιχταρά όχι άλλες δημοσιεύσεις εκεί κάτσε και είσαι καλά. Καλύτερα πέρασα εγώ που έβλεπα από τη κλειδαρότρυπα.
Κλειδαρότρυπα στον Λυκαβηττό?Zagreus έγραψε:Σκληροπαιχταρά όχι άλλες δημοσιεύσεις εκεί κάτσε και είσαι καλά. Καλύτερα πέρασα εγώ που έβλεπα από τη κλειδαρότρυπα.
-
batistuldo
- Έτος εισαγωγής: 2001
litsara96 πρεπει να κανεις καλη δουλεια.. θελω κι εγω να περασω καλα (ειχα ζοριστει με την εξεταστικη).. κανεις συναντησεις στη σχολη μονο ή ερχεσαι και επαρχεια.??
Δεν σου επιτρέπω.batistuldo έγραψε:litsara96 πρεπει να κανεις καλη δουλεια.. θελω κι εγω να περασω καλα (ειχα ζοριστει με την εξεταστικη).. κανεις συναντησεις στη σχολη μονο ή ερχεσαι και επαρχεια.??
- skliropaixtaras
- Έτος εισαγωγής: 2012
Η litsara είναι αξιοπρεπής!!!Δεν αναλίσκεται στον οποιονδήποτε...ωστόσο αν θες να τη γνωρίσεις έλα στο παρτυ την άλλη παρασκευή!!!
ή αλλιώς γυναικομαγνήτης
Δεν θα πάμε Γκάζι που λέγαμε?skliropaixtaras έγραψε:Η litsara είναι αξιοπρεπής!!!Δεν αναλίσκεται στον οποιονδήποτε...ωστόσο αν θες να τη γνωρίσεις έλα στο παρτυ την άλλη παρασκευή!!!
Υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να ξεκινήσει άμεσα μαθήματα Autocad 2D ;
Ενδιαφέρονται μερικοί φίλοι να δημιουργήσουν γκρουπάκι,ως μια πιο οικονομική λύση.
Αν κάποιος το σκέφτεται,ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ!
Ενδιαφέρονται μερικοί φίλοι να δημιουργήσουν γκρουπάκι,ως μια πιο οικονομική λύση.
Αν κάποιος το σκέφτεται,ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ!
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
'Οτι να ναι η απάντησή μου, αλλά έχει ξεκινήσει και ο Στάμος μαθήματα για το αντίστοιχο μάθημα... Πιο οικονομικά δεν πάει...
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!