Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Aστικά Υδραυλικά Έργα (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Aστικά Υδραυλικά Έργα (2014-15)
http://www.itia.ntua.gr/courses/aye/course_outline.html Αν δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με πέρσι, εδώ τα έχουν όλα οργανωμένα. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου είναι οι ασκήσεις προς λύση.
Ευχαριστώ
-
dimitriossimintzis
- Έτος εισαγωγής: 2003
Μπορει να ανεβασει καποιος τη λυση της ασκησης που εχουμε για τη Τεταρτη?
Φοβάμαι ότι δεν την έχουμε τελειώσει ακόμη οι περισσότεροι.
Ωστόσο,χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω/αποπάρω,αν είναι απλά να χρησιμοποιήσεις μια έτοιμη λύση,νομίζω δεν έχει και τόσο νόημα να την παραδώσεις,από τη στιγμή μάλιστα που δεν είναι υποχρεωτικές οι παραδόσεις κι όχι τόσο σημαντικό το bonus που δίνουν.
Αν έχεις κάποια απορία επ'αυτής τότε σίγουρα μπορείς να την αναρτήσεις εδώ.Όλο και κάποιος από όσους ασχολούμαστε τώρα μ'αυτή ή κάποιος μεγαλύτερος θα μπορεί να σε βοηθήσει!
Ωστόσο,χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω/αποπάρω,αν είναι απλά να χρησιμοποιήσεις μια έτοιμη λύση,νομίζω δεν έχει και τόσο νόημα να την παραδώσεις,από τη στιγμή μάλιστα που δεν είναι υποχρεωτικές οι παραδόσεις κι όχι τόσο σημαντικό το bonus που δίνουν.
Αν έχεις κάποια απορία επ'αυτής τότε σίγουρα μπορείς να την αναρτήσεις εδώ.Όλο και κάποιος από όσους ασχολούμαστε τώρα μ'αυτή ή κάποιος μεγαλύτερος θα μπορεί να σε βοηθήσει!
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Πέρα από αυτά που λέει η Jiggly, η άσκηση είναι ένα πρόβλημα βελτιστοποίησης. Δεν έχει σχέση με τις ασκήσεις που είχατε συνηθίσει να κάνετε σε προηγούμενα μαθήματα (π.χ. σειρές ασκήσεων στις Μαθηματικές αναλύσεις). Επομένως δεν υπάρχει συγκεκριμένη λύση, για να ανέβει. Η λύση εξαρτάται από την ίδια τη χωροθέτηση της δεξαμενής, μέχρι και το πόσες μεταβλητές παραμέτρους θα βάλεις στο πρόβλημα, τι παραδοχές θα κάνεις κ.ο.κ.dimitriossimintzis έγραψε:Μπορει να ανεβασει καποιος τη λυση της ασκησης που εχουμε για τη Τεταρτη?
Ακόμα κι αν ανέβει, λοιπόν, είναι εξαιρετικά εύκολο να καταλάβει ο καθηγητής εάν είναι προϊόν αντιγραφής.
Αν θες πάντως έναν μπούσουλα για το πώς να τη λύσεις, κοίτα τα λυμένα παραδείγματα που υπάρχουν στη σελίδα του μαθήματος και ρώτα και εδώ ό,τι θες, προφανώς.

- the last baron
- Έτος εισαγωγής: 2009
Γνωρίζετε αν δέχονται ασκήσεις αφού περάσει η προθεσμία που είναι για παράδοση??? 
The world is like a ride at an amusement park...
Κοίτα η παράδοση γίνεται σε έντυπη μορφή,οπότε νομίζω πως δε θα υπάρχει πρόβλημα αν καθυστερήσεις 1-2 μέρες.the last baron έγραψε:Γνωρίζετε αν δέχονται ασκήσεις αφού περάσει η προθεσμία που είναι για παράδοση???
Καλύτερα να στείλεις βέβαια ένα σχετικό μέηλ στους διδάσκοντες!
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
- the last baron
- Έτος εισαγωγής: 2009
Ευχαριστώ πολύ!Jiggly έγραψε:Κοίτα η παράδοση γίνεται σε έντυπη μορφή,οπότε νομίζω πως δε θα υπάρχει πρόβλημα αν καθυστερήσεις 1-2 μέρες.the last baron έγραψε:Γνωρίζετε αν δέχονται ασκήσεις αφού περάσει η προθεσμία που είναι για παράδοση???
The world is like a ride at an amusement park...
-
dimitriossimintzis
Σε ευχαριστω!OxYdO έγραψε:Πέρα από αυτά που λέει η Jiggly, η άσκηση είναι ένα πρόβλημα βελτιστοποίησης. Δεν έχει σχέση με τις ασκήσεις που είχατε συνηθίσει να κάνετε σε προηγούμενα μαθήματα (π.χ. σειρές ασκήσεων στις Μαθηματικές αναλύσεις). Επομένως δεν υπάρχει συγκεκριμένη λύση, για να ανέβει. Η λύση εξαρτάται από την ίδια τη χωροθέτηση της δεξαμενής, μέχρι και το πόσες μεταβλητές παραμέτρους θα βάλεις στο πρόβλημα, τι παραδοχές θα κάνεις κ.ο.κ.dimitriossimintzis έγραψε:Μπορει να ανεβασει καποιος τη λυση της ασκησης που εχουμε για τη Τεταρτη?
Ακόμα κι αν ανέβει, λοιπόν, είναι εξαιρετικά εύκολο να καταλάβει ο καθηγητής εάν είναι προϊόν αντιγραφής.
Αν θες πάντως έναν μπούσουλα για το πώς να τη λύσεις, κοίτα τα λυμένα παραδείγματα που υπάρχουν στη σελίδα του μαθήματος και ρώτα και εδώ ό,τι θες, προφανώς.
-
dimitriossimintzis
Στο μαθημα ανεφερε οτι δεν θα εχει προβλημα να τη παραδοσουμε μεχρι τη Παρασκευη για οσους δεν προλαβουν.Jiggly έγραψε:Κοίτα η παράδοση γίνεται σε έντυπη μορφή,οπότε νομίζω πως δε θα υπάρχει πρόβλημα αν καθυστερήσεις 1-2 μέρες.the last baron έγραψε:Γνωρίζετε αν δέχονται ασκήσεις αφού περάσει η προθεσμία που είναι για παράδοση???