Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνικά Υλικά (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Τεχνικά Υλικά (2014-15)
Μπορεί κάποιος που παρακολουθεί το μάθημα να μας πει πως πρέπει να κινηθούμε περίπου στο τι να διαβάσουμε για την επερχόμενη πρόοδο;
-
elina2_092
- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Τεχνικά Υλικά (2013-14)
γνωριζει κανεις ποτε θα γινει η πρωτη προοδος?
Την άλλη παρασκευή 3/4.elina2_092 έγραψε:γνωριζει κανεις ποτε θα γινει η πρωτη προοδος?
http://mycourses.ntua.gr/courses/CIVIL1 ... gi2015.pdf
Ολόκληρο το πρόγραμμα του μαθήματος.
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
Για το πρώτο τμήμα,θα γίνει ένα μάθημα-ανακεφαλαίωση την Τρίτη 31 Μαρτίου(08:45-10:30).Αν πει κάτι τότε σχετικά με τα πιθανά θέματα τις προόδου,θα το ανεβάσω εδώ.Αλλιώς,σημειώσεις από mycourses και άγιος ο θεός:Ρsepsis έγραψε:Μπορεί κάποιος που παρακολουθεί το μάθημα να μας πει πως πρέπει να κινηθούμε περίπου στο τι να διαβάσουμε για την επερχόμενη πρόοδο;
Απ'οτι έχω καταλάβει πάντως,θεωρώ περισσότερο πιθανό να βάλει κάποια άσκηση(υπάρχουν λυμένα παραδείγματα στις ηλεκτρονικές σημειώσεις).Επίσης,γενικά,έχει πει να δώσουμε προσοχή στα διαγράμματα.
make Orwell fiction again
Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά,οι πρόοδοι είναι απαλλακτικές για όλους?(δηλαδή και για βαρυποινίτες κατάλοιπα της εποχής Πουλάκου?Μετράνε μόνο σε συνδυασμό με τα εργαστήρια?)
Όλοι μαζί θα φύγουμε.
ΣΕΒ
ΣΕΒ
Παιδιά στην 1η εργαστηριακή άσκηση είχαμε κάνει κοκκομετρική διαβάθμιση αδρανών για το κάθε αδρανές ξεχωριστά? Γιατί στη 2η εργαστηριακή ζητάει κοκκομετρική διαβάθμιση με βάση αναλογίες των αδρανών οι οποίες δεν είχαν καν υποθεί στην 1η άσκηση και είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που δίνει τώρα στην εκφώνηση της 2ης εργαστηριακής άσκησης.
Κάθε τμήμα είχε κάνει για ξεχωριστό αδρανές (γαρμπίλι κλπ.). Αν πας στο mycourses , στα excel που ειναι ανεβασμενα έχει τα αποτελέσματα όλων των τμημάτων.
Ναι είναι απαλλακτικές σε συνδυασμό με τα εργαστήρια! Αλλιώς μπορείς να δώσεις γραπτή εξέταση στο τέλος που μετράει 100%!Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά,οι πρόοδοι είναι απαλλακτικές για όλους?(δηλαδή και για βαρυποινίτες κατάλοιπα της εποχής Πουλάκου?Μετράνε μόνο σε συνδυασμό με τα εργαστήρια?)
Νομίζω ότι 70% μετράει η τελική εξέταση... και 30% τα εργατήριαMan0s έγραψε:Ναι είναι απαλλακτικές σε συνδυασμό με τα εργαστήρια! Αλλιώς μπορείς να δώσεις γραπτή εξέταση στο τέλος που μετράει 100%!Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά,οι πρόοδοι είναι απαλλακτικές για όλους?(δηλαδή και για βαρυποινίτες κατάλοιπα της εποχής Πουλάκου?Μετράνε μόνο σε συνδυασμό με τα εργαστήρια?)
Σωστό αν έχεις κάνει τα εργαστήρια.
Νομίζω για μεγαλύτερα έτη δεν είναι υποχρεωτικά αν πας για τελική εξέταση.
edit: Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα email για σιγουριά πάντως!
edit: Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα email για σιγουριά πάντως!