Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αν θα ήταν δυνατό θα ήθελα τη χιλιομετρική θέση των διατομών για να μπορώ να συνεχίσω.
Ευχαριστώ πολύ!
Συντονιστής: University Editors
Η χιλιομετρική θέση των χαρακτηριστικών σημείων αλλάζει στον καθένα μας,βάσει του δρόμου που έχει σχεδιάσει. Άρα δεν έχει νόημα να σου πούμε εμείς.pantazisioannis84 έγραψε:Καλησπέρα! Λόγω του ότι είμαι από ΔΟΑΤΑΠ και δεν έχω την δυνατότητα να παρακολουθώ λόγω δουλειάς και τόπου διαμονής, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια όσον αφορά τις διατομές. Δεν καταλαβαίνω που βρίσκονται οι διατομές Α1,Δ1,Α1',Α3,Δ3,Δ3' ή που πρέπει να τις πάρω πάνω στα σχέδια που μου έχει δώσει ο κ.Μερτζάνης. Προφανώς κάποια στοιχεία τα δίνει στο μάθημα που εγώ δεν έχω δει και ακούσει...
Αν θα ήταν δυνατό θα ήθελα τη χιλιομετρική θέση των διατομών για να μπορώ να συνεχίσω.
Ευχαριστώ πολύ!
δεν σου εχει δωσει κατω απο την μηκοτομη τις επικλησεις ? θα πρεπει τα στοιχεια να τα παρεις λογικα απο τα σχεδια επειδη δεν σου τα εχει δωσει ολα μαζεμενα σε εξελ ... εγω σου προτείνω ελα αυριο εχουμε μαθημα και μετα ασκήσεις να ρωτησεις καλυτερα καποιον διδάσκοντα να σε βοηθήσει με το θεμα και επισης στο mycourses γραψου στην οδοποιία 1 πηγαινε εφαρμογες και δες τις ασκησεις με τις διατομες για να παρεις μια ιδεαpantazisioannis84 έγραψε:Ο κ.Μερτζάνης μου έχει δώσει μια οριζοντιογραφία με 10 διατομές σημειωμένες με αριθμό από το 1 έως το 10, μια τομή εκσκαφών απ'ότι καταλαβαίνω και μηκοτομή οριογραμμών.
Κοίτα γενικά αυτό προβλημάτισε κι άλλους νομίζω. Κάποιοι το έκαναν έτσι όπως λες με κλίση μηδέν.jamaouaa έγραψε:καλημερα! Η διατομη μου Δ4 βρισκεται πανω στον αυχενα ,θα σχεδιασω το εδαφος με κλιση μηδεν?