1. για τα θεματα εξετασεων εχω να πω τα εξης: οταν ειναι του σταθοπουλου η λογικη αλλάζει και μαλιστα οχι ευνοικά σε μας!!! συγκριτικά με αυτα που εβαζε ο κ.Καρλαύτης.
2. να το θεμα εστω και μη υποχρεωτικό για τους μεγαλους, μετραει μονο θετικα? ή οπως τις αλλες χρονιες, που μπορει και να σε εριχνε στην τελικη βαθμολογια???
αρχικά πρέπει να κατεβασεις στο excel σου το Data analysis. κανοντας τα εξής : επιλογές του excel--> add-ins-->excel add-ins στο κουτακι που θα εμφανιστει και go! στο νεο πινακακι analysis toolpack και οκ! πάνω δεξια στ data θα σου εμφανιστει το data analysis. το επιλέγεις, διαλεγεις correlation! μετά σου εμφανίζει πίνακα για να διαλεξεις τις μεταβλητες για τις οποιες θες να κανεις συσχετιση! και έτοιμο!
niki94 έγραψε:αρχικά πρέπει να κατεβασεις στο excel σου το Data analysis. κανοντας τα εξής : επιλογές του excel--> add-ins-->excel add-ins στο κουτακι που θα εμφανιστει και go! στο νεο πινακακι analysis toolpack και οκ! πάνω δεξια στ data θα σου εμφανιστει το data analysis. το επιλέγεις, διαλεγεις correlation! μετά σου εμφανίζει πίνακα για να διαλεξεις τις μεταβλητες για τις οποιες θες να κανεις συσχετιση! και έτοιμο!
ευχαριστω!
στο Γ2 μοιραζω τις 1000 μετακινησεις στο δεντρο με το Ο-Η-Τ ,ενω με την πιθανοτικη μεθοδο τις μοιραζω σε ολο το δικτυο?
Παιδια, κυριως οι μεγαλοι!!!
Μόλις μου ηρθε εμαιλ απο τον κ.σταθοπουλο, ρωτησα εαν το θέμα είναι υποχρεωτικό για τους φοιτητές του 10ου
Η απάντηση ηταν "είναι προαιρετικο για τα μεγαλύτερα του 10ου εξαμηνα".... :/
Βέβαια, στο ιδιο ακριβως εμαιλ ο κ.μερτζανης μου ειπε πως δεν είναι υποχρεωτικό....