Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνικά Υλικά (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνικά Υλικά (2013-14)
Α σορρυ δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο. Βρες αυριο λοιπον καποιον απ την ομαδα σου η γραψε εδω τι ομαδα εισαι για να στα πουν!
Can't change anyone but yourself....
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Δημοσιεύσεις: 627
- Εγγραφή: Τρί, 14 Οκτ 2014 12:34 am
- Έτος εισαγωγής: 2014
Re: Τεχνικά Υλικά (2013-14)
Οι μετρήσεις της κάθε ομάδας έχουν ανέβει στο mycourses..
make Orwell fiction again
Re: Τεχνικά Υλικά (2013-14)
Θέματα απο την δεύτερη πρόοδο έχει κρατήσει κανένας να ανεβάσει, ή έστω αν θυμάται να τα περιγράψει περίπου?
Re: Τεχνικά Υλικά (2013-14)
Τα θέματα της α' προόδου έχουν ανέβει στο mycourses μαζί με τις λύσεις !!!
Have fun sweethearts
Have fun sweethearts
Re: Τεχνικά Υλικά (2013-14)
Πρώτη πρόοδος:
Ευχαριστούμε πολύ nefod!
Τα θέματα ανέβηκαν στο πάνελ
![]()
Re: Τεχνικά Υλικά (2014-15)
Μάλλον θα ζητάω πολλά γιατί το μάθημα έχει γίνει ελαφρώς κωλοπερίεργο,αλλά worth trying.
Ξέρει κανείς την ύλη από τα βιβλία του Πουλάκου(ναι τους χοντρούς και αποθαρρυντικούς κίτρινους τόμους)?
Thank you in advance
Ξέρει κανείς την ύλη από τα βιβλία του Πουλάκου(ναι τους χοντρούς και αποθαρρυντικούς κίτρινους τόμους)?
Thank you in advance
Όλοι μαζί θα φύγουμε.
ΣΕΒ
ΣΕΒ
Re: Τεχνικά Υλικά (2014-15)
Tony24 γενικά πρέπει να ξέρεις καλά ιδιότητες χάλυβα και σκυροδέματος, να το πω πιο ξεκάθαρα σαν μια "εισαγωγή στην εισαγωγή του σιδηροπαγούς σκυροδέματος". Καταλαβαίνω είναι αδόκιμος ο όρος μου αλλά κράτα την ουσία!
I'm back
Re: Τεχνικά Υλικά (2014-15)
Αγνοώντας το σάπισμα της ερώτησης από το γρόθο τον Κουναβιώτη,επαναφέρω το ερώτημα με άλλη μορφή..γνωρίζει κανείς,από που και τι να διαβάσουμε,εκτός του βιβλίου του Τριανταφύλλου??
Όλοι μαζί θα φύγουμε.
ΣΕΒ
ΣΕΒ
-
denexwonoma
- Δημοσιεύσεις: 25
- Εγγραφή: Πέμ, 20 Μάιος 2010 11:55 am
- Έτος εισαγωγής: 2009
Re: Τεχνικά Υλικά (2014-15)
Φιλε οτι εχει στο mycourses . Διαβαζεις πολυ καλα τα μαθηματα που λεει. Επισης εχει και καποια κεφαλαια βιβλιου τα οποια λειτουργουν συμπληρωματικα στα πρωτα μαθηματα. Τσεκαρε τα και αυτα. Τελος να διαβασεις και τα εργαστηρια γιατι εχει καποια θεωρητικα .tony24 έγραψε:Αγνοώντας το σάπισμα της ερώτησης από το γρόθο τον Κουναβιώτη,επαναφέρω το ερώτημα με άλλη μορφή..γνωρίζει κανείς,από που και τι να διαβάσουμε,εκτός του βιβλίου του Τριανταφύλλου??
Re: Τεχνικά Υλικά (2014-15)
Να'σαι καλά,ευχαριστώ πολύdenexwonoma έγραψε:Φιλε οτι εχει στο mycourses . Διαβαζεις πολυ καλα τα μαθηματα που λεει. Επισης εχει και καποια κεφαλαια βιβλιου τα οποια λειτουργουν συμπληρωματικα στα πρωτα μαθηματα. Τσεκαρε τα και αυτα. Τελος να διαβασεις και τα εργαστηρια γιατι εχει καποια θεωρητικα .tony24 έγραψε:Αγνοώντας το σάπισμα της ερώτησης από το γρόθο τον Κουναβιώτη,επαναφέρω το ερώτημα με άλλη μορφή..γνωρίζει κανείς,από που και τι να διαβάσουμε,εκτός του βιβλίου του Τριανταφύλλου??
Όλοι μαζί θα φύγουμε.
ΣΕΒ
ΣΕΒ
