Κοκός έγραψε:Τα θέματα ήταν στη μορφή των παλιών θεμάτων?
Αν τα έχει κανένας,ας κάνει ένα κόπο να τα ανεβάσει
Ναι φιλε ακριβως ιδια φάση . Μαλιστα το θεμα που σχολιαστικε απο πανω που εχει πεσει και επαναληπτική του 12 επιανε 3 μοναδες
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Off topic: κοκος , τρομερο πμ .. πραγματικα λεει ολη την αληθεια
τσιμεντολαγνεια, εαν αυτα ειναι τα γραμματα σου αλλαξε σχολη
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
η αλήθεια είναι ότι καλύτερα αν είσαι σίγουρος για την απάντηση, να το μεταφέρεις σε ένα pdf(γραμμένο σε υπολογιστή και όχι στο χέρι) και να το ανεβάσεις στις λύσεις του mqn γιατί αρκετοί έψαχναν την λύση του(το είχαν δει σε παλιότερα θέματα) και δεν την έβρισκαν κάπου, και εδώ έτσι σαν απλό ποστ θα χαθεί
tsimento_lagneia έγραψε:Off topic: απο κοντα φαινεται πιο ομορφο το κειμενο η φωτογραφια το αδικει ..
Off topic: προφανως εγω εκανα πλακα , τα δικα μου γραμματα δεν συγκρίνονται με τιποτα , ασε που τα δικα σου ειναι οντως καλλιτεχνικά
Oriah Mountain Dreamer