Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2014-15)
+1 @el matador..Εχω ρωτησει και εγω οποιος ξερει το οτιδηποτε ασ ενημερωσει..
Παρακολουθησε καποιος στο μαθημα του χρονοπουλου το επαναληπτικο? οσο το τυπολογιο δν εχει τπτ,ειναι θεωρητικα δυσκολο να πεσει τοιχωμα..
Μπορεί να πέσει άσκηση τοιχώματος και να σου δίνει τους τύπους. Είχαμε ρωτήσει τον Τρέζο για αυτό. Οπότε καλό θα ήταν να μην περάσει κάποιος έτσι τα τοιχώματα απλά επειδή δεν τα έχει στο τυπολόγιο.
Χμμμμ είναι πιθανό το τοίχωμα? Σεξ μου βρωμάει ..machotaco έγραψε:Μπορεί να πέσει άσκηση τοιχώματος και να σου δίνει τους τύπους. Είχαμε ρωτήσει τον Τρέζο για αυτό. Οπότε καλό θα ήταν να μην περάσει κάποιος έτσι τα τοιχώματα απλά επειδή δεν τα έχει στο τυπολόγιο.
παιδιά αύριο γκίνη γράφουμε το πρωι ε?
Ναι, στις 8.30protos έγραψε:παιδιά αύριο γκίνη γράφουμε το πρωι ε?
- Kouf
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
Τι ομορφαgeocho έγραψε:Ναι, στις 8.30protos έγραψε:παιδιά αύριο γκίνη γράφουμε το πρωι ε?
Πάθος για ζωή
-
katerinacv
- Έτος εισαγωγής: 2009
Μηπως μπορεσε καποιος να παρει σημερα τα θεματα?
Ας τα ανεβάσει κάποιος ρε παιδιά.
Κρίμα είναι να τα πουλάνε τα φροντιστήρια και να βρίσκονται στην κατοχή μιας μειονότητας μόνο των φοιτητών. Αν και κατά την άποψή μου σε κάθε μάθημα θα έπρεπε τα θέματα να δίδονται στους φοιτητές μετά το πέρας της εξέτασης - όπως συμβαίνει στο μάθημα των Σιδηρών Κατασκευών, όπου η διδασκαλία είναι από πολλές απόψεις υποδειγματική.
Off topic:
Υ.Γ. Sorry για το offtopic από το γενικότερο πολιτικό κλίμα που επικρατεί.
Κρίμα είναι να τα πουλάνε τα φροντιστήρια και να βρίσκονται στην κατοχή μιας μειονότητας μόνο των φοιτητών. Αν και κατά την άποψή μου σε κάθε μάθημα θα έπρεπε τα θέματα να δίδονται στους φοιτητές μετά το πέρας της εξέτασης - όπως συμβαίνει στο μάθημα των Σιδηρών Κατασκευών, όπου η διδασκαλία είναι από πολλές απόψεις υποδειγματική.
Off topic:
Υ.Γ. Sorry για το offtopic από το γενικότερο πολιτικό κλίμα που επικρατεί.
- smari
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
andskia έγραψε:Ας τα ανεβάσει κάποιος ρε παιδιά.
Κρίμα είναι να τα πουλάνε τα φροντιστήρια και να βρίσκονται στην κατοχή μιας μειονότητας μόνο των φοιτητών.
Όλοι οι μηχανισμοί έχουν τριβές. Το θέμα είναι να μην αποκτούν οι τριβές, μηχανισμό.