geocho έγραψε:house of cards βλεπει κανεις 3ο κυκλο?
Η ερώτηση είναι ποιός δε βλέπει!
Εξαιρετική είναι η σειρά Fargo, παραγωγή των αδερφών Κοέν που είχαν κάνει τη σκηνοθεσία στην ταινία Fargo του 1996.
Ωραία είναι και η Vikings που ξεκίνησε τώρα 3ο κύκλο. Όσοι έβλεπαν Breaking Bad, θα τους αρέσει η Better Call Saul που ξεκίνησε πρόσφατα!
"Και τα παρτάλια οι σκέψεις μας πειρατική σημαία,
Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
Λίστα Γάμου, ελληνική παραγωγή στον άερα της κρατικής τηλεόρασης το 2003-04. Εξαιρετική κι αγαπημένη σειρά 21 επεισοδίων με επίλεκτο θίασο και την αγαπημένη σε όλους μας Τζένη Μπότση! Θα διαπιστώσετε και πολλά κοινά με τη μεταγενέστερη σειρά '50-50'.
περιγραφή & το 1ο επεισόδειο της σειράςSpoiler: showΒασισμένη στο ομότιτλο θεατρικό έργο του Διονύση Χαριτόπουλου Τι κοινό μπορεί να έχουν πέντε «κολλητοί» μεσήλικες άντρες με μία όμορφη, γλυκιά και λίγο αφελή νέα κοπέλα; Εκείνοι αποτελούν την τυπική ανδροπαρέα, που συναντιέται καθημερινά σ’ ένα σπίτι. Παίζουν χαρτιά, κουβεντιάζουν, κάνουν πλάκες, γελάνε, αυτοσαρκάζονται και εξομολογούνται ο ένας στον άλλον τους φόβους και τις επιθυμίες τους. Είναι ευαίσθητοι, τρυφεροί, μερικές φορές κυνικοί, αλλά πάνω από όλα έχουν χιούμορ. Πέντε άντρες μεσήλικες, πολύ δεμένοι μεταξύ τους, εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, με διαφορετικές επαγγελματικές επιλογές, που όμως ταιριάζουν αξιοθαύμαστα και αποτελούν την ιδανική παρέα. Κάποια στιγμή, οι πέντε υπέροχοι φίλοι, κρίνουν πως το σπίτι του Γιάννη, στο οποίο συναντιούνται, χρειάζεται ανανέωση. Κι αποφασίζουν να την κάνουν... ανέξοδα! Ένας εικονικός γάμος του όμορφου εργένη οικοδεσπότη είναι η λύση! Και τότε μπαίνει στη ζωή τους... εκείνη! Η γλυκιά Νένα (Τζένη Μπότση). Όμορφη, υπομονετική, πρόθυμη, δέχεται να μπει στο παιχνίδι. Ερωτεύεται όμως τον Γιάννη κι έτσι τα πράγματα μπλέκουν τόσο για εκείνη, όσο και για την αχώριστη ανδροπαρέα. Η ανδροπαρέα: Ο Γιάννης Δημητρόπουλος (Γιάννης Μπέζος) είναι ένας καλοδιατηρημένος, χαριτωμένος και γενναιόδωρος εργένης, πρώην γόης, στο σπίτι του οποίου συναντιέται η παρέα. Ο Μίμης Μαργαρίτης (Μίμης Χρυσομάλλης) είναι ένας σοβαρός και επιβλητικός άντρας, λυκειάρχης, ο οποίος μιλάει αργά, σοβαρά, στην πραγματικότητα όμως έχει φοβίες, είναι λαίμαργος και τσιγκούνης. Ο Χρήστος Λιακάκος (Χρήστος Βαλαβανίδης), ο πιο μεγάλος σε ηλικία, φωνακλάς, αδιάβαστος, γυναικάς με χοντρό χιούμορ, επιτυχημένος οικονομικά, παντρεύτηκε μεγάλος κι έχει ένα μικρό κοριτσάκι. Ο Γιώργος Μυταλάκης (Γιώργος Κοτανίδης) είναι ο διανοούμενος της παρέας. Καλοντυμένος, ενημερωμένος, είναι επιφανειακά πολύ σοβαρός και καθώς πρέπει. Δεν συμμετέχει ποτέ στις σεξουαλικές συζητήσεις των φίλων του, δεν χαρτοπαίζει και διαβάζει πολύ. Ο Δημήτρης Τζέκος (Δημήτρης Μαυρόπουλος) είναι ο «πονηρός» της παρέας. Καταφερτζής, μικρόσωμος, πεινασμένος για γυναίκες, αποτελεί την τυπική περίπτωση άντρα που προσπαθεί να το σκάσει από την γυναίκα του.
Κι όπως αναφέρθηκε παραπάνω το Fargo μια πολύ ωραία κ καλοστημένη σειρά με καλούς ηθοποιούς! Ξεκίνησε για mini-tv series που θα πει ότι η πρώτη σεζόν είναι αυτοτελής! οπότε μη καείτε να τη δείτε αφού η 2η σεζόν που αναμένεται το φθινόπωρο του '15 ήταν αποτέλεσμα της ευρείας αποδοχής που γνώρισε η 1η και δεν αναμένεται να έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την προηγούμενη
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui
Προσωπικα, πιστευω πως το GoT ειναι μακραν η κορυφαια σειρα εβερ, με αντικειμενικα κριτηρια, εμενα μαρεσουν και το Hannibal και το Californication παρα πολυ βεβαια.
GiannisRad έγραψε:Προσωπικα, πιστευω πως το GoT ειναι μακραν η κορυφαια σειρα εβερ, με αντικειμενικα κριτηρια, εμενα μαρεσουν και το Hannibal και το Californication παρα πολυ βεβαια.
1.Breaking Bad
2.House of Cards
3.Sons of Anarchy
4.GoT
5.House MD
6.The Big Bang Theory (και μια κωμικη να σπαει η 'καλτιλα')
Θα βγαλω την κακια μου για το GoT τωρα: Πανακριβη παραγωγη με απειρους χαρακτηρες.Βρηκαν τη συνταγη της ανανεωσης του casting (δεν ξερεις ποιος ζει-ποιος πεθαινει κι αυτο εξιταρει) αλλα κατα τ'αλλα δεν ειναι 'εξυπνη'.Οι αλλες που ανεφερα καταφεραν με πολυ χαμηλες παραγωγες-ειδικα το breaking bad-να κατακτησουν τους παντες, κι οχι με τα κουστουμια, τα εφε και την ασυναγωνιστη σκηνοθεσια.Ok, Winter is coming,το πιασαμε!
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Μιας που πλησιαζει και η εξεταστικη,καμια σειρα εχει να προτεινει κανεις? περα απο τις κλασσικες got,hoc,breaking bad κλπ. το Last ship ή το last resort το εχει δει κανεις?