Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Υδρολογία (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Υδρολογία (2014-15)
παιδια,θεμα 1ο θεωριας 2014-2015 πως λυνεται;
Τότε πρέπει να χωρίσεις το πλημμυρογράφημα που δίνει η άσκηση ανά 0.5h από την αρχή και μετά να κάνεις την καμπύλη.elenkrem έγραψε:Συμφωνω μαζι σου ,αλλα το θεμα μου ειναι ποσο θα κατεβασω την S που θα βρω 0,5?δε γινεται
Δεν καταλαβαίνω καν την εκφώνηση. Μήπως εννοεί «Αν η ολική διάρκεια βροχής ήταν 2h να υπολογίσετε το ολικό ύψος βροχής ΓΙΑ τη 30λεπτη βροχόπτωση»; Τότε βρίσκεις Τ και h και αφού το διάγραμμα έχει Τολ=2ώρες, τότε τα 30λεπτά είναι στο 25% που αντιστοιχεί στο 34% του h που βρήκες.Jiggly έγραψε:Επειδή όσο βλέπω τα θέματα της θεωρίας, τόσο περισσότερο εκνευρίζομαι...
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο θεωρητικό κομμάτι;
Για παράδειγμα το πινακάκι στο 3ο θέμα,πώς το χρησιμοποιούμε;
Από τη διακινδύνευση και την σχέση των ομβρίων θα βρούμε Τ και h. Μετά,τα ποσοστά τι φάση?![]()
Κι αυτόν το χωρισμό πως θα τον κάνουμε? Διαιρώντας δια 2?sepsis έγραψε:Τότε πρέπει να χωρίσεις το πλημμυρογράφημα που δίνει η άσκηση ανά 0.5h από την αρχή και μετά να κάνεις την καμπύλη.elenkrem έγραψε:Συμφωνω μαζι σου ,αλλα το θεμα μου ειναι ποσο θα κατεβασω την S που θα βρω 0,5?δε γινεται
Spoiler: showΕλισσόμαστε κι από θέμα σε θέμα...ασασα!
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Γραμμική παρεμβολή κανονικά αλλά κλάιν, εγώ θα το έπαιιρνα απλοποιητικά διά δύοJiggly έγραψε:Κι αυτόν το χωρισμό πως θα τον κάνουμε? Διαιρώντας δια 2?sepsis έγραψε:Τότε πρέπει να χωρίσεις το πλημμυρογράφημα που δίνει η άσκηση ανά 0.5h από την αρχή και μετά να κάνεις την καμπύλη.elenkrem έγραψε:Συμφωνω μαζι σου ,αλλα το θεμα μου ειναι ποσο θα κατεβασω την S που θα βρω 0,5?δε γινεται![]()
Spoiler: showΕλισσόμαστε κι από θέμα σε θέμα...ασασα!![]()
![]()
Εκτός και αν λέω βλακείες εξ αρχής.
την Ματινα μπορούμε να την έχουμε και στην θεωρία?
η αγάπη για ζωή γεννά την τέχνη.....
θεωρια ειναι ολα κλειστα ,μπορουμε να την εχουμε στις ασκησεις;Ηχώ έγραψε:την Ματινα μπορούμε να την έχουμε και στην θεωρία?
ρε παιδια εχουν διδαξει ποτε κατι τετοιο (να κανουμε το πλημμυρογραφημα μιας ωρας ,30 λεπτων )?
Όχι.elenkrem έγραψε:ρε παιδια εχουν διδαξει ποτε κατι τετοιο (να κανουμε το πλημμυρογραφημα μιας ωρας ,30 λεπτων )?
Μακάρι να'ταν το μονο σημείο του διαγωνίσματος που δε διδάχτηκε κάτι αντίστοιχης δυσκολίας....
εγω εχω αυτο απο το τελευταιο μαθημα αλλα δε λεει πως το κανουμε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Χαχαχα αυτό είναι από τις σημειώσεις τελευταίου μαθήματος που'χα ανεβάσει!
Αλλά ρε παιδιά, δεν θυμάμαι να έχουμε λύσει κάτι σχετικό,αναλυτικά...Και στις σημειώσεις μου,από το μάθημα της καμπύλης S δηλαδή,δε βρήκα κάτι.
Αλλά ρε παιδιά, δεν θυμάμαι να έχουμε λύσει κάτι σχετικό,αναλυτικά...Και στις σημειώσεις μου,από το μάθημα της καμπύλης S δηλαδή,δε βρήκα κάτι.