Καλησπέρα παιδιά .
Εχω τις εξής απορίες :
α. Μπορει καποιος να μας πει ποιες αποδείξεις πρεπει να ξέρουμε ?
β. Σε αυτο το εξαμηνο σε ποια σημεία δώσανε παραπάνω έμφαση
γ. Τι κανανε στα τελευταία 1-2 μαθήματα .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Οι αποδείξεις υπάρχουν στο mqn εκεί που λέει αποδείξεις από sof_kan στο φάκελο σημειώσεις..τώρα για τα υπόλοιπα που ρωτάς επειδή δεν παρακολουθούσα πιστά το μάθημα, ας απαντήσει κάποιος άλλος!
σε ευχαριστω αν και απ΄'οτι εχω καταλαβει απο φετος αλλαξαν λιγο το σκηνικό επομένως δεν αποκλείεται να εχουν αλλαξει και καποιες αποδειξεις
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer