Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική ΙΙ (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική ΙΙ (2014-15)
Επιτρέπεται να έχουμε το φυλλάδιο για τον υπολογισμό του ολοκληρώματος.
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τη λύση από το πρώτο θεμα από τα θέματα του χειμωνα
-
wilshere
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
ναι, αν και απ' ότι θυμάμαι πάντα μοιράζουν αυτούς τους πίνακες με τα ολοκληρωματαsiamos έγραψε:Επιτρέπεται να έχουμε το φυλλάδιο για τον υπολογισμό του ολοκληρώματος.
αυτους τους πινακες με τις ροπες πακτωσεως? πρεπει να θυμομαστε αυτους τους τυπους της καθε περιπτωσης?wilshere έγραψε:ναι, αν και απ' ότι θυμάμαι πάντα μοιράζουν αυτούς τους πίνακες με τα ολοκληρωματαsiamos έγραψε:Επιτρέπεται να έχουμε το φυλλάδιο για τον υπολογισμό του ολοκληρώματος.
Πρεπει να θυμομαστε τις πιο βασικες περιπτωσεις για αμφιπακτα και μονοπακτα μελη οπως οταν ειναι υποβαλλομενα σε εξωτερικες δρασεις (ομοιομορφο κατανεμημενο φορτιο και συγκεντρωμενη δυναμη), σε μετατοπιση και στροφη..
Στη μεθοδο των δυναμεων,για τον υπολογισμο μετατοπισης κομβου, πολ/με το διαγραμμα ροπων της μοναδιαιας φορτισης με το διαγραμμα ροπων του τελικου υπερστατικου ή με το διαγραμμα ροπων του ισοστατικου θεμελιωδους φορεα?
Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...
Του τελικού υπερστατικού
Καλησπέρα, μήπως έχει λύσει κανένας τα θέματα του Φεβρουαρίου 2015; Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο καθώς είμαι στο πτυχίο και είναι από τα τελευταία μου μαθήματα. Δέχομαι και πμ. Ευχαριστώ πολύ!
-
xamiles_ptiseis
- Έτος εισαγωγής: 2007
Μπορει καποιος να στειλει ενα λινκ για το που θα βρω να εκτυπωσω τους πινακες με τα ολοκληρωματα ή μοιραζονται στην εξεταση;;
mycourses ---> Στατική 1----> έγγραφα . Μπορεί να τους δώσουν καμιά φορά... αλλά όχι πάντα.