Ramrod έγραψε:Είναι φυσιολογικό αν έχεις κάνει εγγραφή να μη φαίνεται το νέο εξάμηνο εγγραφής; Πρέπει να κλείσει το σύστημα πρώτα;
Εμένα φαίνεται το νέο εξάμηνο στα στοιχεία μου, αλλά έκανα τη δήλωση στην αρχή της εβδομάδας.
Δεν ξέρω αν παίρνει κάποιες μέρες μέχρι η εγγραφή,να περαστεί στο σύστημα της γραμματείας.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Ramrod έγραψε:Είναι φυσιολογικό αν έχεις κάνει εγγραφή να μη φαίνεται το νέο εξάμηνο εγγραφής; Πρέπει να κλείσει το σύστημα πρώτα;
Εμένα φαίνεται το νέο εξάμηνο στα στοιχεία μου, αλλά έκανα τη δήλωση στην αρχή της εβδομάδας.
Δεν ξέρω αν παίρνει κάποιες μέρες μέχρι η εγγραφή,να περαστεί στο σύστημα της γραμματείας.
Αν θυμαμαι καλα μετα την εγγραφη , στα στοιχεια φοιτητων , με εδειχνε στο πεμπτο εξαμηνο και εχω παρει και βεβαιωση σπουδων μεσα στην βδομαδα επισης πεμπτου εξαμηνου ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"