Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εγγραφές 2015-16
Συντονιστής: University Editors
-
chrysa1_23
- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Εγγραφές 2015-16
Μπαίνω να κάνω εγγραφή και μου βγάζει "error". Είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;;
Re: Εγγραφές 2015-2016
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. (502 Bad Gateway) Βρήκες τρόπο να μπεις ή το έκλεισαν από τις 24 ? 
-
chrysa1_23
- Έτος εισαγωγής: 2010
Όχι δεν βρήκα. . Τώρα που το δοκίμασα με αφήνει να επιλέξω τα μαθήματα αλλά στην υποβολή μου βγάζει "error 500"
Δοκίμασε πάλι ή άλλαξε τερματικό . Εγώ την είχα ημιτελή βέβαια και το πρωί στις 8 εξυπηρετήθηκα, αλλά δε νομίζω και για νέα να υπάρχει πρόβλημα.
Βγάζει σε κανέναν άλλο αυτό το μήνυμα κατά την εγγραφή, ή είμαι ο μόνος παραβάτης?Πρόβλημα στη δήλωση μαθημάτων σας, έχετε παραβεί τους κανόνες:
Eκτός περιόδου εγγραφών. Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Σχολής σας.
Το βγάζει και σε μένα. Μην αγχώνεσαι, πρέπει να είναι τυπικό το θέμα. Αν η αίτησή σου έχει καταχωρηθεί δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα .
Όταν η Αδικία γίνεται Νόμος, η Επανάσταση γίνεται Καθήκον.
Επιβεβαιώνω το ίδιο πρόβλημα. Σου έχει καταχωρηθεί το τελευταίο εξάμηνο εγγραφής;andskia έγραψε:Βγάζει σε κανέναν άλλο αυτό το μήνυμα κατά την εγγραφή, ή είμαι ο μόνος παραβάτης?Πρόβλημα στη δήλωση μαθημάτων σας, έχετε παραβεί τους κανόνες:
Eκτός περιόδου εγγραφών. Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Σχολής σας.
Πλεόν, όταν πηγαίνω στα στοιχεία φοιτητών, μου έχει περασμένα τα σωστά μαθήματα.
Αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα, τότε λογικά θα βρεθεί λύση μέσω γραμματείας.
Αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα, τότε λογικά θα βρεθεί λύση μέσω γραμματείας.
-
Audrey Tautou
- Έτος εισαγωγής: 2008
Επιβεβαιώνω το ίδιο πρόβλημα. Σου έχει καταχωρηθεί το τελευταίο εξάμηνο εγγραφής;[/quote]
Κι εγώ το ίδιο, σου διορθώθηκε; Πήγες στη γραμματεία;
Κι εγώ το ίδιο, σου διορθώθηκε; Πήγες στη γραμματεία;
Το ψέμα δε ζει τόσο ώστε να γεράσει.Σοφοκλής
Πλέον εμφανίζεται το τελευταίο εξάμηνο εγγραφής. Αυτό το μήνυμα περί παράβασης κανόνων συνεχίζει βέβαια. Στη γραμματεία δε χρειάστηκε να πάω ακόμα.Audrey Tautou έγραψε: Κι εγώ το ίδιο, σου διορθώθηκε; Πήγες στη γραμματεία;