Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2014-15 (Σχόλια)
Συντονιστής: University Editors
Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2014-15 (Σχόλια)
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Παιδιά οι βαθμοί στατική 5 δεν είναι τραγικοί ή εγώ το νομίζω αυτό μόνο??? Είναι το τελευταίο μου για πτυχίο και πήρα 3, κανονικοποίηση δεν ξέρουν τι είναι οι άνθρωποι? έχουν περάσει 25 άτομα.
+1 ξανάthanasisk έγραψε:Παιδιά οι βαθμοί στατική 5 δεν είναι τραγικοί ή εγώ το νομίζω αυτό μόνο??? Είναι το τελευταίο μου για πτυχίο και πήρα 3, κανονικοποίηση δεν ξέρουν τι είναι οι άνθρωποι? έχουν περάσει 25 άτομα.
Αν είναι κάποιος στη σχολή ας ρωτήσει πότε μπορούμε να πάμε για προβολή γραπτών.
- natsu_dragneel
- Έτος εισαγωγής: 2012
καποιος φωτο απο Στατικη Ι ρε παιδια....
We don't have to know what tomorrow holds! That's why we can live for everything we're worth today!
Έχει ένα χαρτί που γράφεις για να δεις το γραπτό στον τομέα!meletis έγραψε:+1 ξανάthanasisk έγραψε:Παιδιά οι βαθμοί στατική 5 δεν είναι τραγικοί ή εγώ το νομίζω αυτό μόνο??? Είναι το τελευταίο μου για πτυχίο και πήρα 3, κανονικοποίηση δεν ξέρουν τι είναι οι άνθρωποι? έχουν περάσει 25 άτομα.
Αν είναι κάποιος στη σχολή ας ρωτήσει πότε μπορούμε να πάμε για προβολή γραπτών.
- natsu_dragneel
ειπωθηκε τιποτα για προβολη γραπτων στατικη Ι ;
We don't have to know what tomorrow holds! That's why we can live for everything we're worth today!
Έχει στο τομέα ένα χαρτί που γράφεις το όνομα σου αν θέλεις να το δεις.
κανένα νέο από μηχανική ΙΙ;
-
stavrakaki
κανενα νεο απο οικολογια??
Εκτός και αν δεν το 'χει πάρει το μάτι μου...ακόμη τίποτα με Στατική 2?