Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Lost and Found
Συντονιστής: University Editors
Re: Lost and Found
Βρέθηκαν γυαλιά ηλίου στην περίφραξη του ΕΜΠ, απέναντι απο το εργαστήριο λιμενικών, στην τρύπα των καγκελιών. Επικοινωνία με πμ.
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
Από email που έστειλε ο κ.Τσόπελας:
Στο αμφιθέατρο Αντοχής Υλικών 201 μετά το τέλος του μαθήματος Αντοχής βρέθηκε ένα ζευγάρι γυαλιά.Επικοινωνήστε με τον Διδάσκοντα κ. Τσόπελα.
Στο αμφιθέατρο Αντοχής Υλικών 201 μετά το τέλος του μαθήματος Αντοχής βρέθηκε ένα ζευγάρι γυαλιά.Επικοινωνήστε με τον Διδάσκοντα κ. Τσόπελα.
make Orwell fiction again
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
παιδια ακυρο αλλα μιας και το θυμήθηκα .. 
πριν 2-3 βδομαδες στην αιθουσα που ειναι τερμα στο βαθος αριστερα , νομιζω η 01ΑΒ ?? εχασα ενα τετραδιο στο οποιο μεσα υπήρχαν λυσεις για μπετο 1 - σίδερα που προορίζονταν για να ανέβουν mqn
Αν το εχει βρει καποιος ας ανεβάσει τουλαχιστον τις λύσεις
πριν 2-3 βδομαδες στην αιθουσα που ειναι τερμα στο βαθος αριστερα , νομιζω η 01ΑΒ ?? εχασα ενα τετραδιο στο οποιο μεσα υπήρχαν λυσεις για μπετο 1 - σίδερα που προορίζονταν για να ανέβουν mqn
Αν το εχει βρει καποιος ας ανεβάσει τουλαχιστον τις λύσεις
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
Καλησπερα !!! Αν βρεθηκε σημερα ενα μαυρο πουλοβερ ( περιπου πλεκτο ) στη σχολη στα κτηρια μας , ειναι δικο μου
ΘΑ ΧΑΡΩ ΑΝ Τ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ !!!!
MAKE THE WORLD HAPPIER !!!
- cn_nk
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2013
nopg έγραψε:Καλησπερα !!! Αν βρεθηκε σημερα ενα μαυρο πουλοβερ ( περιπου πλεκτο ) στη σχολη στα κτηρια μας , ειναι δικο μου![]()
haha found!
Χαμογελάστε...το αύριο θα είναι χειρότερο... 
Παιδιά βρήκε κανείς πριν από 2 περίπου βδομάδες ένα γαλάζιο φάκελο με σημειώσεις από φράγματα και στοχαστικές;
Τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ψέματα.
Καλησπερα ,
Σημερα το μεσημερι εχασα το πορτοφολι μου πιθανον στο αμφιθεατρο 1,2 . Το πορτοφολι ειναι χρωματος καφε και μαρκας louis vuitton και μεσα εχει ταυτοτητα , πασο και ολα τα σχετικα . Παρακαλω πολυ οποιος το βρει ας μου στειλει . Ευχαριστω πολυ
Σημερα το μεσημερι εχασα το πορτοφολι μου πιθανον στο αμφιθεατρο 1,2 . Το πορτοφολι ειναι χρωματος καφε και μαρκας louis vuitton και μεσα εχει ταυτοτητα , πασο και ολα τα σχετικα . Παρακαλω πολυ οποιος το βρει ας μου στειλει . Ευχαριστω πολυ
Βρέθηκε κινητό τηλέφωνο - κάπου στις αίθουσες. Περιμένω π.μ. Θα το απαντήσω το
βράδυ όμως.
βράδυ όμως.
Καλημέρα!! Χάθηκε πλαστικός θερμός Jacobs πρασίνου σκούρου χρωματος! Λογικά στην αίθουσα 1 χτες! Οποιος το βρει ας μου στείλει! Ευχαριστώ! ☺
-
stavrakaki
- Έτος εισαγωγής: 2012
Καλημέρα παιδιά!! Μήπως βρήκε κανενας χθες στην αίθουσα 1 μετα τα Αστικά Υδραυλικά (1ο τμήμα) ενα κοραλλί/κόκκινο τετράδιο με σχεδιακια με σημειώσεις 8ου εξαμήνου;;