Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2015-16)
τελικα δευτερεοντας θα μπει στο δοκαρι?
Για πες μας μπεμπη-μπεμπα
Ατζγκόνια νταραβόνια νταφάσα..Μία μία..
Τοποθετείται δευτερεύοντας στο δοκάρι και στα ανοίγματα πάνω. Εγώ έχω βάλει τουλάχιστον το 1/4 του οπλισμού της στήριξης. Ας επιβεβαιώσει κάποιος.savra έγραψε:τελικα δευτερεοντας θα μπει στο δοκαρι?
Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να 'ρθει... ~ Pablo Neruda
Μέχρι πέρυσι ζήταγε και οπλισμό ελευθέρου άκρου στους προβόλους. Συγκεκριμένα μου είχε προσθέσει εκεί που είχα ξεχάσει στην κάτοψη!Δεν γνωρίζω αν άλλαξε κάτι φέτος..Astrix έγραψε:Ο Χρονόπουλος τι οπλισμο θελει για τους προβολους?Ακουστηκε οτι δε θελει οπλισμο ελευθερου ακρου...
Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να 'ρθει... ~ Pablo Neruda
Γενικά ποιές ειναι οι διαφορές με το περσυνο θέμα?? (πέρα απο τα μήκη L στην κάτοψη) (και κατα προτίμηση για το τμήμα του χρονόπουλου?
παιδια ξέρει κανείς, το d μπορει να λαμβάνεται ίσο με 0.9d και στη προέχουσα θλίψη για τα θέματα της διάτμισης?
- tsimento_lagneia
- Έτος εισαγωγής: 2012
bandal έγραψε:παιδια ξέρει κανείς, το d μπορει να λαμβάνεται ίσο με 0.9d και στη προέχουσα θλίψη για τα θέματα της διάτμισης?
το Z εννοεις ?
ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ: Αισιόδοξος με εμπειρία.
tsimento_lagneia έγραψε:bandal έγραψε:παιδια ξέρει κανείς, το d μπορει να λαμβάνεται ίσο με 0.9d και στη προέχουσα θλίψη για τα θέματα της διάτμισης?
το Z εννοεις ?
το z ναι
Ξέρει κανεις αν το αυριανο μαθημα της Πεμπτης θα γινει κανονικα; (καθως και στα σιδερα;)