Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πωλείται/Χαρίζεται
Re: Πωλείται/Χαρίζεται
Πωλείται Samsung Galaxy S4 λευκό σε πολύ καλή κατάσταση. Πληροφορίες με PM.
Πωλείται Laptop Lenovo Thinkpad T440 ολοκαίνουριο.
Το παραπάνω configuration πωλείται από την Λενοβο αύτην την στιγμή στα 1350+ ευρώ.
Δίνεται κάτω από την μισή τιμή (-60% της αρχικής) , στα 580ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ το link της αγγελίας στο insomnia. Επικοινωνία κατευθείαν στο insomnia.
Το παραπάνω configuration πωλείται από την Λενοβο αύτην την στιγμή στα 1350+ ευρώ.
Δίνεται κάτω από την μισή τιμή (-60% της αρχικής) , στα 580ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ το link της αγγελίας στο insomnia. Επικοινωνία κατευθείαν στο insomnia.
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
Γιατι το δινεις τοσο λιγο;
Δεν το δίνω εγώ, το δίνει φίλος μου. Οπότε για αυτό και έγραψα ερωτήσεις, επικοινωνίες και οτιδήποτε κατευθείαν στο insomnia. Πάντως όσον αφορά την αξιοπιστία του μπορείς να τσεκάρεις τα review του παιδιού. 
What if I fall?
- Athinagoras
- Έτος εισαγωγής: 2014
Παιδιά καλησπέρα,
Επειδή είμαι 3ο εξάμηνο και από μεταγραφή και λόγω ότι φέτος ασχολήθηκα με το τεχνικό σχέδιο
όταν πήρα εργαλεία πήρα και ραπιδογραφούς τους οποίους δεν χρειάζομαι.Αν τους θέλει κάποιος ή ξέρει κάποιον που να τους θέλει σας παρακαλώ να επικοινωνίσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.
Τους πήρα 46 ευρώ και τους αφήνω στα 35.Δώρο τα μελάνια
Υστερόγραφο:Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες γιατί δεν θέλω να εκμεταλλευτώ κάποιον θα το εκτιμούσα πολύ
Επειδή είμαι 3ο εξάμηνο και από μεταγραφή και λόγω ότι φέτος ασχολήθηκα με το τεχνικό σχέδιο
όταν πήρα εργαλεία πήρα και ραπιδογραφούς τους οποίους δεν χρειάζομαι.Αν τους θέλει κάποιος ή ξέρει κάποιον που να τους θέλει σας παρακαλώ να επικοινωνίσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.
Τους πήρα 46 ευρώ και τους αφήνω στα 35.Δώρο τα μελάνια
Υστερόγραφο:Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες γιατί δεν θέλω να εκμεταλλευτώ κάποιον θα το εκτιμούσα πολύ
Καλώς όρισες στο forum Αθηναγόρας!
Τσέκαρε στα tutorials που έχουν δημιουργηθεί για τέτοιου είδους απορίες.
Για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσεις, εδώ είμαστε
Τσέκαρε στα tutorials που έχουν δημιουργηθεί για τέτοιου είδους απορίες.
Για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσεις, εδώ είμαστε
- Athinagoras
- Έτος εισαγωγής: 2014
Ορίστε οι ραπιδογράφοι η απόδειξη και τα μελάνια
Να ευχαριστήσω τους Dust και andskia που με βοήθησαν να ανεβάσω τις φωτογραφίες

Να ευχαριστήσω τους Dust και andskia που με βοήθησαν να ανεβάσω τις φωτογραφίες
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Οι άσχετες δημοσιεύσης στον κάδο.
gousia προειδοποίηση (κακή τρολλιά/flaming).
Μείνετε στο θέμα και μην κάνετε τη ζωή δύσκολη στους άλλους ιδιαίτερα στα νεούδια μας
Το ποστ γίνεται και για να επαναφέρει και στο προσκήνιο την προηγούμενη αγγελία.
gousia προειδοποίηση (κακή τρολλιά/flaming).
Μείνετε στο θέμα και μην κάνετε τη ζωή δύσκολη στους άλλους ιδιαίτερα στα νεούδια μας
Το ποστ γίνεται και για να επαναφέρει και στο προσκήνιο την προηγούμενη αγγελία.
What if I fall?
-
evil-minded-angel
- Έτος εισαγωγής: 2013
πωλούνται/χαρίζονται:
σημειώσεις εδαφομηχανικής 1, υδρολογίας, περιβ. τεχνολογίας (+λυμένες ασκήσεις 2015-16,καθώς θα χρειαστούν στην εξέταση), γκαρούτσος αντοχής υλικών+ σημειώσεις, γκαρούτσος μηχανική 1+2. πληροφορίες ΠΜ.
σημειώσεις εδαφομηχανικής 1, υδρολογίας, περιβ. τεχνολογίας (+λυμένες ασκήσεις 2015-16,καθώς θα χρειαστούν στην εξέταση), γκαρούτσος αντοχής υλικών+ σημειώσεις, γκαρούτσος μηχανική 1+2. πληροφορίες ΠΜ.
ΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
1.ΕΧΩ ΤΟ STEREOSTATIKA ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΜΟΝΟ 1000€, εμένα στο σύνολο μου κόστισε 5000€. ΛΟΓΩ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ MODULS - ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ όπως παλαιοί κανονισμοί για προσθήκες σε υφιστάμενα και Σκάλες.
Και με εγχειρίδια χρήσεως.
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΚΩΔΙΚΕΣ.
http://www.pi.gr/index.php?option=com_c ... &Itemid=55
2. ΕΧΩ ΤΟ STATICS ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ METALCAD ΤΗΣ multisoft.gr
AYTΑ EINAI ANABAΘΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΥΡΩΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ τα δίνω μόνο 1500€.
περιέχει Οπλισμένο Σκυρόδεμα, Μεταλλικές και απλή Τοιχοποιία. και με τα αναλυτικά εγχειρίδια χρήσεως.
http://www.multisoft.gr/statics/statics
πληροφορίες στο τηλ. 6975504446 Βασίλης
Και με εγχειρίδια χρήσεως.
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΚΩΔΙΚΕΣ.
http://www.pi.gr/index.php?option=com_c ... &Itemid=55
2. ΕΧΩ ΤΟ STATICS ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ METALCAD ΤΗΣ multisoft.gr
AYTΑ EINAI ANABAΘΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΥΡΩΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ τα δίνω μόνο 1500€.
περιέχει Οπλισμένο Σκυρόδεμα, Μεταλλικές και απλή Τοιχοποιία. και με τα αναλυτικά εγχειρίδια χρήσεως.
http://www.multisoft.gr/statics/statics
πληροφορίες στο τηλ. 6975504446 Βασίλης