Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Υδρολογία (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
- tsimento_lagneia
- Δημοσιεύσεις: 419
- Εγγραφή: Τρί, 15 Ιαν 2013 9:32 pm
- Έτος εισαγωγής: 2012
Re: Τεχνική Υδρολογία (2015-16)
στην εξεταση των ασκησεων ανοιχτα τα πανταα (προσωπικες σημειωσεις , λυμενα κλπ ) !
θεωρια κλειστα ολα !
Spoiler: showετσι νομιζω περυσι ηταν ...
ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ: Αισιόδοξος με εμπειρία.
Re: Τεχνική Υδρολογία (2015-16)
Τον Σεπτέμβρη στη θεωρία ήταν ανοιχτό μόνο το βιβλίο,ενώ στις ασκήσεις ανοιχτά βιβλίο και οι 10 ασκήσεις που είχαν δωθεί μες στο εξάμηνο.Δεν τηρήθηκε βέβαια,οι συνεξεταζόμενοι το γιόλαραν και τα έβγαλαν όλα πάνω και στη θεωρία και στις ασκήσεις (στην αίθουσα που ήμουν εγώ τουλάχιστον)..πάντως στη θεωρία είναι κλασικό υδραυλικό τρολάρισμα,ένα μισάωρο για ένα σκασμό ερωτήσεις(ασκησοθεωρίας εν προκειμένω)..Άλλο ένα μάθημα που πρέπει να μπείς πλακωμένος στα redbull για να γράψεις..στις ασκήσεις τουλάχιστον δίνουν χρόνο.
Όλοι μαζί θα φύγουμε.
ΣΕΒ
ΣΕΒ
Re: Τεχνική Υδρολογία (2015-16)
Εστειλα εμαιλ στον κ.Μπαλτά.. η απαντηση είναι "το βιβλιο και οι σημειωσεις σας απο την ταξη".
Re: Τεχνική Υδρολογία (2015-16)
Τα θεματα απο την προοδο παιζει να τα χει κρατησει κανεις?
Λευτεριά στο Κουρδιστάν.Ζήτω η παγκόσμια ειρήνη.Αλληλεγύη στον σύντροφο Δημήτρη Καιρίδη.
-
strangelic
- Δημοσιεύσεις: 354
- Εγγραφή: Παρ, 06 Ιουν 2008 11:03 pm
- Έτος εισαγωγής: 2005
- Τοποθεσία: Στον κόσμο μου
- CONTACT:
Re: Τεχνική Υδρολογία (2015-16)
Στη θεωρία είναι όλα ανοιχτά και όχι μόνο το βιβλίο, στις ασκήσεις όντως το Σεπτέμβρη έγινε αυτό που λες.tony24 έγραψε:Τον Σεπτέμβρη στη θεωρία ήταν ανοιχτό μόνο το βιβλίο,ενώ στις ασκήσεις ανοιχτά βιβλίο και οι 10 ασκήσεις που είχαν δωθεί μες στο εξάμηνο.Δεν τηρήθηκε βέβαια,οι συνεξεταζόμενοι το γιόλαραν και τα έβγαλαν όλα πάνω και στη θεωρία και στις ασκήσεις (στην αίθουσα που ήμουν εγώ τουλάχιστον)..πάντως στη θεωρία είναι κλασικό υδραυλικό τρολάρισμα,ένα μισάωρο για ένα σκασμό ερωτήσεις(ασκησοθεωρίας εν προκειμένω)..Άλλο ένα μάθημα που πρέπει να μπείς πλακωμένος στα redbull για να γράψεις..στις ασκήσεις τουλάχιστον δίνουν χρόνο.
Η σιωπή είναι συνενοχή...
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
Re: Τεχνική Υδρολογία (2015-16)
Αυτό είναι για τη θεωρία που λες ή και για τις ασκήσεις;kated έγραψε:Εστειλα εμαιλ στον κ.Μπαλτά.. η απαντηση είναι "το βιβλιο και οι σημειωσεις σας απο την ταξη".
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Re: Τεχνική Υδρολογία (2015-16)
δεν διευκρινησε!! υποθετω κ για τα 2 μέρη. αν μπορουσε καποιος να στειλει για επιβεβαιωση θα βοηθαγε. ειδικα θεωρια αν εχεις προετοιμαστει με το βιβλιο και σου πουν χωρις, είναι ζορικο.
Re: Τεχνική Υδρολογία (2015-16)
Βιβλία-σημειώσεις-ασκήσεις ΑΝΟΙΚΤΑ και στη θεωρία και στις ασκήσεις
-
αντωνο1944
- Δημοσιεύσεις: 119
- Εγγραφή: Κυρ, 28 Σεπ 2014 2:06 pm
Re: Τεχνική Υδρολογία (2015-16)
είναι κάποιο κεφάλαιο του βιβλίου εκτός ύλης?
Re: Τεχνική Υδρολογία (2015-16)
ευχαριστουμε κ.Μαμαση!