Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Επειδή δε μας φτάνουν οι δεκάδες ειδήσεις για τους μικρούς Αϊλάν που ξεβράζονται στις ακτές...
Europol: «Μας λείπουν τουλάχιστον 10.000 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα»

Δεν συμφωνω πως αναπαραγεται τετοιος μηχανισμος, ή τουλαχιστον οτι τα ατομα με αυτο το σκεπτικο επικροτουνται απο κανεναν. Εμενα τουλαχιστον δεν με επιασε κανενας στο πανεπιστημιο να μου πει, "φιλαρα, παρε την εταιρια με το ολιγοπωλιο, σχεδον μονοπωλιο, του φαρμακου που παιρνει το 99% των οροθετικων για Aids, και αυξησε την τιμη κατα 5000%." Ασε που στις καθημερινες επαφες μου με ατομα της σχολης, δεν εχω παρει τετοια ιδεα απο κανεναν.OxYdO έγραψε:Φάτε στη μάπα λίγο enterpreneuership και corporative social managmenet, με ISO 3000
Η Ντροπή του σύγχρονου δυτικού κόσμου δεν είναι ότι υπάρχει αυτός ο μαλάκας, αλλά ότι αναπαράγεται συνεχώς ένας μηχανισμός σκατόμυαλων μεγαλοπιασμένων wannabe στελεχών, ήδη από την ηλικία των 20 μέσα από τα πανεπιστήμια.
Ρε αδερφέ,να ήταν μόνο η πολιτική ορισμένων στελεχών πολυεθνικών.....εδώ έχεις ολόκληρα κράτη,οργανωμένα και εύρωστα οικονομικά(Δανία,Ελβετία κ.λ.π)που περάσανε νόμους στα κοινοβούλιά τους να κατάσχονται τα χρήματα και τα κοσμήματα που κουβαλούν πάνω τους οι πρόσφυγες από τη Συρία.Μία ταπεινή Ελλάδα,με χρέος 350 δις και δεν διανοήθηκε να το σκεφτεί,παρόλο που σηκώνει δυσβάστακτο βάρος....τελικά όσο πιο ώριμη καπιταλιστικά είναι μία κοινωνία,τόσο περισσότερο ρέπει προς τον φιλοτομαρισμό.OxYdO έγραψε:Φάτε στη μάπα λίγο enterpreneuership και corporative social managmenet, με ISO 3000
Η Ντροπή του σύγχρονου δυτικού κόσμου δεν είναι ότι υπάρχει αυτός ο μαλάκας, αλλά ότι αναπαράγεται συνεχώς ένας μηχανισμός σκατόμυαλων μεγαλοπιασμένων wannabe στελεχών, ήδη από την ηλικία των 20 μέσα από τα πανεπιστήμια.