Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τι ακούτε τώρα;
- cn_nk
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2013
Re: Τι ακούτε τώρα;
Χαμογελάστε...το αύριο θα είναι χειρότερο... 
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
andskia σ αρεσει;leo8 έγραψε:Kleiste mou to stoma
μόνο τα δικά σου μου αρέσουν kalloukallou έγραψε:andskia σ αρεσει;leo8 έγραψε:Kleiste mou to stoma
Radiohead - Lotus Flower
Spoiler: showγια να δουμε ποσα μικιουνιτικα μωρα θα πεσουν 
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
- cn_nk

- Έτος εισαγωγής: 2013
Κομματαρα ελσβ...μας εφτιαξες*.*elcv έγραψε:Radiohead - Lotus Flower Spoiler: showγια να δουμε ποσα μικιουνιτικα μωρα θα πεσουν
Χαμογελάστε...το αύριο θα είναι χειρότερο... 
Προσμονή - Σταύρος Σιόλας
https://www.youtube.com/watch?v=ZgY5t74raeo
Spoiler: showΚρατήθηκα μια εβδομάδα να μην ανεβάσω την ''εντεχνίλα'' μου, περιμένοντας το electro κομματάκι για να πέσουν τα clap, clap.
Ε αφού δεν ήρθε,πάρτε εντεχνίλα ξανά!
https://www.youtube.com/watch?v=ZgY5t74raeo
Spoiler: showΚρατήθηκα μια εβδομάδα να μην ανεβάσω την ''εντεχνίλα'' μου, περιμένοντας το electro κομματάκι για να πέσουν τα clap, clap.
Ε αφού δεν ήρθε,πάρτε εντεχνίλα ξανά!
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
- OxYdO

- Έτος εισαγωγής: 2011
Το ωραίο με τα "έντεχνα" είναι ότι ορισμένοι εως αρκετοί "έντεχνοι" καλλιτέχνες ΑΥΤΟπροσδιορίζονται ως τέτοιοι. Για τους ακροατές των εν λόγω τραγουδιών δε, διπλή η χαρά.
Κουλτουροειδή λάιτ τσιφτετελάκια, γιατί θέλουμε να το κουνήσουμε το κορμάκι μας και ντρεπόμαστε να ακούσουμε Νίκο Βέρτη
Κουλτουροειδή λάιτ τσιφτετελάκια, γιατί θέλουμε να το κουνήσουμε το κορμάκι μας και ντρεπόμαστε να ακούσουμε Νίκο Βέρτη

100% ταύτιση με Oxydo. Ευγε για το σχόλιο.Το ωραίο με τα "έντεχνα" είναι ότι ορισμένοι εως αρκετοί "έντεχνοι" καλλιτέχνες ΑΥΤΟπροσδιορίζονται ως τέτοιοι. Για τους ακροατές των εν λόγω τραγουδιών δε, διπλή η χαρά.
“Έχεις μια ιδέα νούμερο 1, ενθουσιάζεσαι , και αποτυγχάνει. Μετά έχεις μια ιδέα νούμερο 2, ενθουσιάζεσαι, και αποτυγχάνει. Έτσι φτάνεις στην ιδέα νούμερο 99, ενθουσιάζεσαι, μα και αυτή αποτυγχάνει. Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να ενθουσιαστεί με την 100η ιδέα, όμως ίσως να χρειάζονται 100 ιδέες μέχρι να βρεις την σωστή. Ο Θεός ανταμείβει τους τρελούς.” -Hellman