Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική I (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατικη I (2015-2016)
Στην άσκηση του καθηγητή πιο πάνω χρειάζεται να αλλάξω την άρθρωση του Β σε κύλιση για να γίνει σύνθεση αμφιέρειστων και μετά να βρώ τις αντιδράσεις ή καμία σχέση?
Νομίζω στο Β έχει ούτως ή άλλως κύλιση και όχι άρθρωση. Τουλάχιστον εγώ έτσι έχω σημειώσει.
Ο Γκαρουτσος βοηθαει καθολου η δεν αξιζει να τον αγορασω?
Υπαρχει γκαρουτσος Στατικη Ι ??
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
- GiannisRad
- Έτος εισαγωγής: 2011
Υπαρχει και τον ειχα παρει.. Τραγικο, γιατι δεν τον ανοιξα ποτε μου ομως. Παιδια, η στατικη ειναι μαθημα 1+1=2, με παρακολουθηση και επιλυση των ασκησεων που ζητανε οι καθηγητες, ο βαθμος ειναι ευκολη υποθεση.
-
wilshere
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
o γκαρουτσος, σε αντιθεση με τα μαθηματικα, ειναι αχρηστος στις μηχανικές - στατικες...
καμιά ματίνα αξίζει και αυτή μόνο για να βρεις πληθώρα ασκήσεων για να τις λύνεις και να τις συγκρινεις (μιας και τις εχει λυμενες) - όχι, συνήθως, για να μαθεις πώς τις λυνεις, μιας και οι τροποι που χρησιμοποιεί είτε ειναι φουλ μαθηματικοποιημενοι και καθολου πρακτικοι είτε ειναι λαθος είτε σου δινουν τελειως λαθος κατευθυνση στο μυαλο σου για την πορεια επιλυσης απο αυτην π πρεπει να αποκτησεις στις στατικες (κυρίως στην ΙΙ)...
αν θες να προμηθευτεις βοηθημα καντο αλλά σε συνδυασμο με τις μεθοδους επιλυσης που εχεις μαθει απο μηχανική Ι και που θ δεις στην ταξη, και απο κει και περα βρες συνεχεια ασκησεις να λυνεις αβερτα μονος σου.
καμιά ματίνα αξίζει και αυτή μόνο για να βρεις πληθώρα ασκήσεων για να τις λύνεις και να τις συγκρινεις (μιας και τις εχει λυμενες) - όχι, συνήθως, για να μαθεις πώς τις λυνεις, μιας και οι τροποι που χρησιμοποιεί είτε ειναι φουλ μαθηματικοποιημενοι και καθολου πρακτικοι είτε ειναι λαθος είτε σου δινουν τελειως λαθος κατευθυνση στο μυαλο σου για την πορεια επιλυσης απο αυτην π πρεπει να αποκτησεις στις στατικες (κυρίως στην ΙΙ)...
αν θες να προμηθευτεις βοηθημα καντο αλλά σε συνδυασμο με τις μεθοδους επιλυσης που εχεις μαθει απο μηχανική Ι και που θ δεις στην ταξη, και απο κει και περα βρες συνεχεια ασκησεις να λυνεις αβερτα μονος σου.
Παιδια στο 1ο φυλλαδιο ξερει κανενας τι ειναι η μεταθετοτητα που ζηταει? Γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν το εχουμε πει μεσα στην ταξη...
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
Νομίζω πως αυτό που πρέπει να τσεκαρουμε ειναι η γεωμετρική ευσταθεια του σχηματισμου.μέχρι αύριο είναι οι ασκησεις;
make Orwell fiction again
Μίλησε για μεταθετότητα τουλάχιστον στο 2ο τμήμα , και όντως ουσιαστικά είναι η γεωμετρική ευστάθεια. Μας είπε οτι τις ασκήσεις μπορούμε μέχρι την Τετάρτη να τις φέρουμε.
* Νομίζω πάντως οτι άλλο έλεγχος ως προς στερεότητα με απόλυτους και σχετικούς πόλους και άλλο έλεγχος για μεταθετότητα. Αλλα δεν είμαι καθόλου σίγουρος , ξέρει κανείς μήπως να μας τα διευκρινήσει?
* Νομίζω πάντως οτι άλλο έλεγχος ως προς στερεότητα με απόλυτους και σχετικούς πόλους και άλλο έλεγχος για μεταθετότητα. Αλλα δεν είμαι καθόλου σίγουρος , ξέρει κανείς μήπως να μας τα διευκρινήσει?
-
psgi1214
- Έτος εισαγωγής: 2014
Εγώ πάλι διαφωνώ, μάλλον αυτό με τους πόλους έχει να κάνει με τη μεταθετότητα.trauma έγραψε:Μίλησε για μεταθετότητα τουλάχιστον στο 2ο τμήμα , και όντως ουσιαστικά είναι η γεωμετρική ευστάθεια. Μας είπε οτι τις ασκήσεις μπορούμε μέχρι την Τετάρτη να τις φέρουμε.