Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
- giannis100
- Έτος εισαγωγής: 2009
Re: Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων (2015-16)
Να ρωτησω κατι.... εγω ειμαι με το παλιο συστημα μαθηματων και οχι οπως τα εχουν σπασει τωρα σε ομαδες των 2-3 μαθηματων (σημ.: κατευθυνση γεωτεχνικου)... ωστοσο πρεπει υποχρεωτικα να δηλωσω ενα μαθημα το οποίο εχει μεταφερθει πλεον στα υποχρεωτικα ενω πριν ήταν επιλογής. τι κανω στην περιπτωση αυτη;;;;; το δηλωνω τωρα και το ξε-δηλώνω απο δευτέρα;;;; 
-
yabba dabba doo
Αν και λιγο καθυστερημενα,ειχα και εγω το ιδιο ακριβως προβλημα και ειχα ρωτησει τη γραμματεια την προηγουμενη εβδομαδα και μου ειχαν πει πως πρεπει να το δηλωσω κανονικα εφοσον εχει γινει υποχρεωτικο κ να εξεταστω κανονικα σε αυτο. :/
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Νομίζω ότι αυτό που λες ισχύει μόνο για τους πρωτο-εγγεγραμμένους. Όσοι είναι από μεγαλύτερα έτη δεν είναι υποχρεωμένοι. Ίσως σε αναγκάζει να το δηλώσεις ηλεκτρονικά και να πας με αίτηση και να το αλλάξεις.
Για ξαναρώτα στη γραμματεία
Για ξαναρώτα στη γραμματεία

Πέρσυ που είχα το ίδιο πρόβλημα,πήγα στη γραμματεία και όλα οκ.Μάλιστα μου είχαν πει ότι είχανε δώσει εντολή να είναι όπως παλιά η δήλωση για τους μεγαλυτερους.Όταν τους είπα ότι αυτό δεν ισχύει(γιατί είχα κάνει πολλές προσπάθειες) μου πρότειναν να κάνω άλλη μια επιτόπου(στους υπολογιστές της γραμματείας).Η εγγραφή έγινε κανονικότατα(ήταν μια ιδιαίτερα αμήχανη στιγμή,με έβλεπαν σαν βοσκο που κατέβηκε από το βουνο)Γενικά πήγαινε γραμματεία και θα τη βρεις την άκρη.
γιαούρτι με κέτσαπ
Καλησπέρα
Έκανα εγγραφή , αλλά στα στοιχεία φοιτητών, μου βγάζει ότι είμαι ακόμα εγγεγραμένος στο χειμερινό εξάμηνο. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει περαστεί η εγγραφή μου ή απλά δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα; Γνωρίζει κανείς; Ρωτάω γιατί τώρα είναι αργά για να πάρω τη γραμματεία και θα σκάσω μέχρι αύριο!
Έκανα εγγραφή , αλλά στα στοιχεία φοιτητών, μου βγάζει ότι είμαι ακόμα εγγεγραμένος στο χειμερινό εξάμηνο. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει περαστεί η εγγραφή μου ή απλά δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα; Γνωρίζει κανείς; Ρωτάω γιατί τώρα είναι αργά για να πάρω τη γραμματεία και θα σκάσω μέχρι αύριο!
-
Jesus Didnt Yolo
Κι εγω εκανα δηλωση απο την προηγουμενη Τριτη και μπηκα σημερα να δω και εγραφε οτι εληξε η προθεσμια... Τουλαχιστον δεν ειμαι μονος...!
Στα εξάμηνα εγγραφής σου δείχνει κι εσένα ότι τελευταία φορά γράφτηκες στο χειμερινό;
Δες ένα screenshot να καταλάβεις τι εννοώ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
-
Jesus Didnt Yolo
Ναι αυτο ακριβως. Σου εμφανισε κι εσενα οτι εληξε η προθεσμια;
Ναι. Υποθέτω αφού είμαστε 2, θα ναι πιο γενικό το θέμα. Ελπίζω να μην είμαστε απλά 2 γκαντέμηδες