Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
-
chrysa1_23
- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων (2015-16)
Και εμένα μου το βγάζει. . Πήρα όμως τηλέφωνο τη γραμματεία το πρωι και μου είπε ότι είμαι γραμμένη κανονικά απλά δεν έχει περαστεί στο σύστημα. .. και ότι εντός ημέρας θα το περνούσαν. ..
Πηγαίνοντας:στοιχεία φοιτητών--->Ονοματεπώνυμο(πάνω δεξιά)--->Εγγραφές/Δηλώσεις μου βγάζει το παρακάτω.
Eνώ η δήλωση έχει γίνει από την προηγούμενη βδομάδα.
Θα μπορούσαν να έστελναν ένα ενημερωτικό email από την γραμματεία ότι παίζει θέμα,αλλά δεν βαριέσαι

Eνώ η δήλωση έχει γίνει από την προηγούμενη βδομάδα.
Θα μπορούσαν να έστελναν ένα ενημερωτικό email από την γραμματεία ότι παίζει θέμα,αλλά δεν βαριέσαι
chrysa1_23 έγραψε: εντός ημέρας θα το περνούσαν. ..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Συμβαίνει και σε άλλους να μην φαίνεται το εαρινό εξάμηνο στα εξάμηνα εγγραφής;
Καλημέρα
Εμένα σήμερα φαίνεται η εγγραφή μου κανονικά.
Εμένα σήμερα φαίνεται η εγγραφή μου κανονικά.
Καλησπέρα. Και σε μένα εμφανίζεται πλέον
Υπάρχει κάποιος που δεν του έχουν περαστεί ακόμη;
Καλησπέρα. Έχει οριστεί η ημερομηνία αιτήσεων για την έκτακτη εξεταστική(τα παρίφημα 12 μαθήματα);
Μπαίνω στο site της γραμματείας και δεν βλέπω καμιά ανακοίνωση.
Μπαίνω στο site της γραμματείας και δεν βλέπω καμιά ανακοίνωση.
Ενημερωθηκα πως δηλωνουμε γραπτως στη γραμματεια μεχρι 3 χειμερινα για την εκτακτη,μεχρι ΑΥΡΙΟ. Τι ακριβως εχει συμβει και δεν εχει βγει ανακοινωση ειναι ενα μεγαλο ζητημα!! Ας ενημερωσει καποιος που ξερει περισσοτερα...
Μέχρι 3; Και μέχρι αύριο από που και ως που; Δεν υπάρχει ανακοίνωση πουθενά.smerna έγραψε:Ενημερωθηκα πως δηλωνουμε γραπτως στη γραμματεια μεχρι 3 χειμερινα για την εκτακτη,μεχρι ΑΥΡΙΟ. Τι ακριβως εχει συμβει και δεν εχει βγει ανακοινωση ειναι ενα μεγαλο ζητημα!! Ας ενημερωσει καποιος που ξερει περισσοτερα...