Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εγγραφές Εαρινών Εξαμήνων (2015-16)
Αυτό για μέχρι 3 είναι σίγουρο;; Ανακοίνωση δεν έχει; Αν ισχύει κάτι τέτοιο τί ξεφτιλίκια είναι αυτά;
-
strangelic
- Έτος εισαγωγής: 2005
Ισχύει, είναι μέχρι άυριο, μόνο 3 χειμερινά για την καλοκαιρινή επί πτυχίω... κάπου άκουσα μια βλακεία ότι σε μια ανακοίνωση στην αρχή του εξαμήνου έγραφε ότι οι δηλώσεις για την έκτακτη εξεταστική θα γίνουν την 5η (??) βδομάδα του εξαμήνου και ότι αυτό θεωρήθηκε αρκετό ως ενημέρωση για το φοιτητικό κοινό... τρέχα γύρευε δηλαδή.
Η σιωπή είναι συνενοχή...
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
Αν δεν το κάνουν επίτηδες, είναι τελείως άχρηστοι. Σήμερα συμφοιτητές μας που ήταν στην γραμματεία για αυτόν τον σκοπό μου περιέγραψαν σκηνές πλήρους αποδιοργάνωσης και ασχετοσύνης, αν και υπήρξε υπόνοια οτι θα δοθεί παράταση. Πάντως αν δεν μπορούν να διοικήσουν μια σχολή ας παραιτηθούν.
Να συμφωνήσω με τον chrisss. Και από ωράριο; 11.30-1.30;
Μας δουλεύουν κανονικότατα...
Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, νομίζω αύριο θεωρείται ημιαργία και δουλεύουν μέχρι τις 12.R.T.K. έγραψε:Να συμφωνήσω με τον chrisss. Και από ωράριο; 11.30-1.30;
Αυτό φαντάζομαι κι εγώ.... 11.30-12.00! Άντε γειά! 
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Η αμήχανη στιγμή που, ενώ ασχολείσαι 2 μήνες με τους κακούς φοιτητές, συνειδητοποιείς ότι η σχολή είναι ένα τριμπούρδελο από μόνη της....

Αυτά λέει στην σελίδα του εγγραφολογίου.Τώρα πως προέκυψαν τα μέχρι τρία μαθήματα;Και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως ενημέρωση!Αν δηλώσετε μέσω εγγραφολογίου λιγότερα από 12 μαθήματα εαρινών εξαμήνων, έστω Ν, μπορείτε να εγγραφείτε σε έως και 12-Ν μαθήματα χειμερινών εξαμήνων με έγγραφη αίτησή σας στη Γραμματεία της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών κατά την 5η και 6η εβδομάδα του εαρινού εξαμήνου, ακολουθώντας τις οδηγίες σε ανακοίνωση που θα εκδοθεί από τη Γραμματεία.
Επίτηδες το κάνουν;
-
PeterWolf21
- Έτος εισαγωγής: 2010
Συγνώμη αλλά τι εννοείς 3 μαθήματα?? από που προκύπτει αυτό?